Wonen in Kralingen-Crooswijk

Jongeren zijn aan het barbecuen in het bos

Kralingen-Crooswijk is onder Rotterdamse studenten hét gebied om te wonen. Je opleiding, sportlocaties, supermarkten en de Kralingse Plas... eigenlijk alles wat je nodigt hebt is dichtbij.  De kroegen rondom de Oostzeedijk staan bekend als de gezelligste van Rotterdam, de Erasmus Universiteit Rotterdam is op fietsafstand net als meerdere locaties van Hogeschool Rotterdam.  Populariteit kent ook een prijs. Een kamer krijgen in Kralingen kost tijd. Schrijf je daarom op tijd in bij ons en reageer ook op woningen in andere wijken, je kan altijd doorverhuizen.

Onze woongebouwen in Kralingen-Crooswijk 

Onze woongebouwen in Kralingen-Crooswijk zijn stuk voor stuk bijzonder. Zie jij jezelf al wonen in een oude kerk, in een appartement met tuin aan de Oostzeedijk, of val je voor het geweldige uitzicht over de Maas van woongebouw De Schans? Bekijk hieronder het complete overzicht.  

De kamers, studio en appartementen in woongebouwen voor studenten kan je huren als je een voltijd mbo, hbo of wo studie in Rotterdam volgt. Daarnaast hebben we studio's en appartementen voor huurders die na hun studie gaan werken en willen doorverhuizen.  

Kamers, studio’s en appartementen voor studenten: 

Appartementen en studio’s voor afgestudeerden: