• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Oostzeedijk 52

Vier ruime appartementen aan de Oostzeedijk in de mooie wijk Kralingen; hier woon je in een gezellige buurt, vlak bij het centrum.

Wonen aan de Oostzeedijk

Wie gestudeerd heeft, kent hem vast wel: de Oostzeedijk met zijn kroegen, cafés en leuke eettentjes. Aan deze gezellige straat in Kralingen woon je in een van deze ruime appartementen, waarvan één zelfs een tuin heeft. De tram stopt voor de deur, en je fietst in 10 minuten naar het centrum.

Ruime appartementen

In dit woongebouw verhuren we vier appartementen van 64 m2. Een van de appartementen heeft een tuin. Deze woonruimtes zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Wonen in Kralingen

Het is prachtig wonen aan de Oostzeedijk, vlak bij de statige herenhuizen en brede lanen die Kralingen rijk is, zoals de Avenue Concordia. Je fietst zo naar de Kralingse Plas, waar je fijn hardloopt of relaxt in het gras. Of je gaat naar een festival in het Kralingse Bos. Als je van gezelligheid houdt, hoef je niet ver: in jouw straat zijn talloze kroegen en eettentjes en die vind je ook dieper in Kralingen. Toch de stad in? Met 10 minuten fietsen ben je in het centrum.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers. 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Oostzeedijk 52

Wijk

Struisenburg (Kralingen-Crooswijk)