De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Kralingen-Crooswijk

Het echte studentenleven

Wonen in Kralingen-Crooswijk

Kralingen-Crooswijk is onder Rotterdamse studenten hét gebied om te wonen. Je opleiding, sportlocaties, supermarkten en de Kralingse Plas... eigenlijk alles wat je nodigt hebt is dichtbij. 

De kroegen rondom de Oostzeedijk staan bekend als de gezelligste van Rotterdam, de Erasmus Universiteit Rotterdam is op fietsafstand net als meerdere locaties van Hogeschool Rotterdam

Populariteit kent ook een prijs. Een kamer krijgen in Kralingen kost tijd. Schrijf je daarom op tijd in bij ons en reageer ook op woningen in andere wijken, je kan altijd doorverhuizen.

Woongebouwen in Kralingen-Crooswijk

Onze woongebouwen in Kralingen-Crooswijk zijn stuk voor stuk bijzonder. Zie jij jezelf al wonen in een oude kerk, in een appartement met tuin aan de Oostzeedijk, of val je voor het geweldige uitzicht over de Maas van woongebouw De Schans? Bekijk hieronder het complete overzicht. 

De kamers, studio en appartementen in woongebouwen voor studenten kan je huren als je een voltijd mbo, hbo of wo studie in Rotterdam volgt. Daarnaast hebben we studio's en appartementen voor huurders die na hun studie gaan werken en willen doorverhuizen.   


Voor studenten:

Voor huurders:
 
Woningen
beschikbaar


4 x Kralingen-Crooswijk

  • In de zomer luieren en barbecueën bij de Kralingse Plas
  • Dansend en sjansend door de wildwaterbaan bij de Alohabar
  • Wonen in unieke gebouwen zoals een oude kerk
  • Meer dan 200 speciaalbieren bij café Locus Publicus