De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Kralingen-Crooswijk

Het echte studentenleven

Wonen in Kralingen-Crooswijk

Onze kamers en appartementen in Kralingen-Crooswijk zijn enorm populair. Je woont hier in unieke panden en midden in het studentenleven.

Kralingen-Crooswijk is onder Rotterdamse studenten hét gebied om te wonen. Je opleiding, sportlocaties, supermarkten en het grootste stadspark van Rotterdam 'Kralingse Bos'... eigenlijk alles wat je nodigt hebt als student is dichtbij. De kroegen rondom de Oostzeedijk staan bekend als de gezelligste van Rotterdam, de Erasmus Universiteit Rotterdam is op fietsafstand net als meerdere locaties van Hogeschool Rotterdam

Populariteit kent ook een prijs. Een kamer of appartement krijgen in Kralingen kost tijd. Schrijf je daarom op tijd in bij Stadswonen en reageer ook op huurwoningen in andere wijken, je kunt altijd doorverhuizen.

Onderwijsinstellingen

Ook handig: in Kralingen woon je dicht bij verschillende onderwijsinstellingen, zoals de Erasmus Universiteit en een aantal locaties van Hogeschool Rotterdam.

Kamers en appartementen in Kralingen-Crooswijk

De woongebouwen in Kralingen-Crooswijk zijn stuk voor stuk bijzonder. Zie jij jezelf al wonen in een oude kerk of in een ruim appartement met tuin aan de Oostzeedijk? Of val je voor het geweldige uitzicht over de Maas van woongebouw De Schans?

Onze woongebouwen in Kralingen-Crooswijk:
 
Woningen
beschikbaar


4 x Kralingen-Crooswijk

  • In de zomer luieren en barbecueën bij de Kralingse Plas
  • Dansend en sjansend door de wildwaterbaan bij de Alohabar
  • Wonen in unieke gebouwen zoals een oude kerk
  • Meer dan 200 speciaalbieren bij café Locus Publicus