• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Waterloostraat 46

Rustig wonen in een appartement in Kralingen, op een steenworp afstand van de gezelligheid van de Oostzeedijk en Oudedijk.

Huren in de Waterloostraat

Een knus straatje met aan het ene uiteinde de Oudedijk en aan het andere de Oostzeedijk Beneden. In de Waterloostraat in het gezellige Kralingen-Oost vind je ’s avonds rust na een dag hard werken én is er genoeg te doen als je er toch op uit wil.

Vier appartementen

De appartementen zijn gemiddeld 36 m2. Eén appartement heeft een tuin. Ze zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken. Je hebt hier alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet.

Wonen in Kralingen-Oost

Statige herenhuizen en villa’s aan brede lanen, daar staat Kralingen om bekend. Je straat ligt één straat achter de indrukwekkende Avenue Concordia. Op drie minuten fietsen vind je de Kralingse Plas, waar je lekker ontspant met je vrienden of je gaat in het Kralingse Bos in de zomer samen naar een festival. Op de gezellige, studentikoze Oostzeedijk zijn talloze kroegen en eettentjes. Winkelen doe je in de Lusthofstraat, waar een dorpsgevoel heerst. Wil je de stad in? Je fietst er in vijftien minuten naartoe. Of je pakt de metro: halte Voorschoterlaan is maar vijf minuten lopen.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

buitenruimte

fietsenberging

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Waterloostraat 46

Wijk

Kralingen-Oost (Kralingen-Crooswijk)