• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Waterloostraat 170-196

Wonen in een herenhuis, met een statige gevel die in originele staat hersteld is. Met een kleine tuin of balkon woon je prinsheerlijk én betaalbaar in Kralingen, vlak bij de Kralingse Plas, de Oostzeedijk en de gezellige Oudedijk.

Huren in de Waterloostraat

In de appartementen aan Waterloostraat 170-196 woon je in beschermd stadsgezicht. Dat betekent dat je in een gebied met grote historische waarde leeft. Dat zie je aan de gevels van het woongebouw, die we met moderne materialen zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat hebben teruggebracht.

18 appartementen met buitenruimte

De appartementen zijn gemiddeld 57 m2. Ze zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken. Je hebt hier alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet. De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin en de andere zijn voorzien van een eigen balkon. Aan de achterkant kijk je uit op de Sint-Lambertuskerk, een rijksmonument dat meer dan 140 jaar oud is.

Wonen in Kralingen

In Kralingen-Oost woon je tussen vooroorlogse herenhuizen en villa’s aan brede lanen, zoals de statige Avenue Concordia. Aan de Kralingse Plas is het heerlijk hardlopen of relaxen in het gras met je vrienden – of alleen met een boek. Regelmatig kan je naar festivals in het Kralingse Bos. Loop je vanaf je huis de andere kant op, dan ben je zo op de gezellige Oostzeedijk. Winkelen doe je in de Lusthofstraat, waar een echt dorpsgevoel heerst. Heb je zin om het centrum in te gaan? Daar fiets je in 15 minuten naartoe.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt, en inkomen hebt uit werk. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers.

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Eigen aansluiting in woning

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Waterloostraat 170 - 196

Wijk

Kralingen-Oost (Kralingen-Crooswijk)