• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Struisenburg

Dit woongebouw ligt midden in de gezellige studentenwijk Kralingen, achter de Oostzeedijk met veel eetcafés, terrassen en studentenkroegen. De Erasmus Universiteit en hogescholen zijn vlak bij huis.

Woongebouw Struisenburg

Struisenburg is een van onze 21 woongebouwen in Kralingen; je woont hier midden in een studentenwijk, achter de levendige Oostzeedijk. In je straat vind je nog meer studentenwoongebouwen: een hartstikke gezellige plek om te wonen dus! Op het gezamenlijke dakterras maak je op een mooie zomeravond zo nieuwe vrienden.

Kamers, appartementen en een studio voor studenten

In dit woongebouw zijn 76 kamers (gemiddeld 12 m2) waarin je de keuken badkamer en toilet deelt met een of meerdere personen. Daarnaast zijn er 25 appartementen (gemiddeld 32 m2) en is er 1 studio (15 m2). Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Struisenburg heeft een wooncommissie met een eigen website.

Studentenleven in Kralingen

Wat Kralingen zo’n leuke studentenbuurt maakt? Aan de ene kant (Oostzeedijk, Oudedijk) barst het van de kroegen en eettentjes. Aan de andere ligt het Kralingse Bos met de Kralingse Plas, waar je heerlijk hardloopt, relaxt in het gras of een festival pakt, op een paar minuten fietsen van je woongebouw. In 15 minuten fiets je naar het centrum. Of je pakt de tram; die stopt om de hoek op de Oostzeedijk.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Dakterras

parkeermogelijkheden

Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

76

Studio's

1

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Struisenburgdwarsstraat 67 t/m 153

Wijk

Struisenburg (Kralingen-Crooswijk)