De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Inschrijven

Inschrijven

Als student zit je goed bij Stadswonen Rotterdam. Wij richten ons volledig op jou. Met meer dan 6.000 kamers en studio’s in de stad, zijn we dé studentenhuisvester van Rotterdam.

Schrijf je in, zodat je direct inschrijfduur opbouwt. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe hoger je op de lijst komt. Houd rekening met 6 tot 15 maanden wachttijd, uiteraard afhankelijk van je wensen en eisen. Je schrijft je in via MijnStadswonen en betaalt eenmalig € 25,-. We rekenen geen borg of bemiddelingskosten. 

Studeer je of ga je studeren en zoek je een woonruimte in Rotterdam? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Vrijgekomen kamers en studio’s wijzen we namelijk toe aan kandidaten met de langste inschrijfduur. Ook bij hospiteren is de inschrijfduur belangrijk. De vijftien reacties met de langste inschrijfduur worden doorgestuurd naar de bewoners.

Je kan je al bij ons inschrijven als je 17 jaar bent. Zo bouw je direct inschrijfduur op en heb je straks een grotere kans om een kamer of studio te huren.

 

Je kan je bij ons inschrijven als je in de leeftijd van 17 tot en met 27 jaar bent en een voltijd mbo, hbo of wo studie aan een onderwijsinstelling in Rotterdam volgt of gaat volgen.

Belangrijk om te weten!   Reageren op woningen kan alleen als je bij een studie staat ingeschreven en je een inschrijfbewijs hebt.

 

Heb je dringend een kamer nodig? In een aantal gevallen kan je een urgentieverklaring aanvragen. Ontdek hoe dit werkt bij aanvragen urgentie