• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Korte Kade

Groot voordeel van de kamers in de Korte Kade is dat je de keuken gezellig deelt met huisgenoten, maar wel je eigen douche en toilet hebt. Je woont om de hoek van de prachtige Kralingse Plas, midden tussen de gezellige kroegjes in Kralingen en ook nog eens vlak bij het centrum.

Woongebouw Korte Kade

Korte Kade is een van onze 21 woongebouwen in Kralingen, een echte studentenwijk dus. Je woont hier vlak bij de Erasmus Universiteit, bij locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam en op een paar minuten lopen van de gezellige Oostzeedijk. De wooncommissie in Korte Kade organiseert regelmatig borrels waar je snel andere studenten leert kennen.

Kamers met veel privacy

In dit woongebouw zijn 45 studentenkamers van gemiddeld 22 m2. Je hebt je eigen douche en toilet; de keuken deel je met meerdere huisgenoten. Sociaal dus, maar met genoeg privacy.  

Studentenleven in Kralingen

In Kralingen zijn terrasjes, restaurants en kroegen in overvloed. De Oostzeedijk en Oudedijk zijn echte studentenhotspots waar je je op donderdagavond (of andere avonden) niet hoeft te vervelen. Je bent vanaf je kamer in een paar minuten bij de Kralingse Plas, waar je heerlijk hardloopt, relaxt in het gras of een festival pakt. In 15 minuten fiets je naar het centrum. Of je neemt de metro; station Voorschoterlaan is maar 5 minuten lopen.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

parkeermogelijkheden

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

45

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Korte Kade 5 t/m 13

Wijk

Kralingen-Oost (Kralingen-Crooswijk)