• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Voorschoterlaan 21-27

Je eigen studio of appartement, sommige met balkon of tuin, in het prachtige Kralingen-Oost. Om de hoek van de Kralingse Plas, midden tussen de gezellige kroegjes en ook nog eens vlak bij het centrum.

Huren aan de Voorschoterlaan

Op een paar minuten lopen van het Kralingse Bos en om de hoek bij de gezellige Oostzeedijk en Oudedijk met terrassen, kroegjes en eetcafés hoef je je hier nooit te vervelen. In 15 minuten fiets je naar het centrum, of je pakt de metro: je woont direct naast metrostation Voorschoterlaan. Superhandig!

Studio’s en appartementen

In dit gebouw verhuren we 15 studio’s (gemiddeld 27 m2) en 3 appartementen (gemiddeld 50 m2). Je hebt in beide gevallen alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet. Sommige woningen hebben een balkon, op de begane grond hebben ze allemaal een ruime tuin. Deze woonruimtes zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Wonen in Kralingen

In Kralingen-Oost woon je midden tussen de deftige huizen aan prachtige, groene straten. Aan de Kralingse Plas is het heerlijk hardlopen of relaxen in het gras met een boek. In het naastgelegen bos kan je ’s zomers naar een festivalletje. Loop je vanaf je huis de andere kant op, dan ben je zo op de Oostzeedijk: volop kroegen en restaurants om met je vrienden af te spreken. Winkelen doe je in de gemoedelijke Lusthofstraat. Heb je zin om het centrum in te gaan? Je fiets er in 15 minuten naartoe. Recht tegenover je huis vind je een supermarkt en het metrostation is al net zo dichtbij.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

buitenruimte

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Kamers

3

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Voorschoterlaan 21 t/m 27

Wijk

Kralingen-Oost (Kralingen-Crooswijk)