• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Korte Kade 13c / Amalia van Solmslaan 19/21

Klaar voor de volgende stap? Huur je eigen appartement in het deftige Kralingen-Oost. Om de hoek van de prachtige Kralingse Plas, midden tussen de gezellige kroegjes en ook nog eens vlak bij het centrum.

Huren aan de Korte Kade 13c / Amalia van Solmslaan 19/21

In dit moderne woongebouw uit 2006 heeft Stadswonen Rotterdam twee appartementen. Heb je een auto? Die parkeer je op je eigen parkeerplaats, vlak naast je woning. Een luxe in de stad! Je woont op een paar minuten lopen van de Kralingse Plas en om de hoek bij de gezellige Oudedijk met kroegjes, eetcafés en winkels van lokale ondernemers. In 15 minuten fiets je naar het centrum, of je pakt de metro: halte Voorschoterlaan is maar 5 minuten lopen.

Twee ruime appartementen

In dit gebouw verhuren we twee appartementen van 72 m2. Ze zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken. In een appartement heb je alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet.

Wonen in Kralingen

In Kralingen-Oost woon je tussen de statige herenhuizen en brede lanen, zoals Avenue Concordia. In het Kralingse Bos, vlak bij je huis, is het prima ontspannen. Er wordt van alles georganiseerd, maar je kan ook lekker rustig lezen aan de plas. Ook de Oostzeedijk is in de buurt met z’n restaurants en bekende kroegen, zoals Locus Publicus. Als oud-student weet je die vast te vinden! Winkelen doe je in de Lusthofstraat, waar een gemoedelijke sfeer hangt. Het stadscentrum is op 15 minuten fietsen.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam Stadswonen

fietsenberging

Aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Woonlagen

3

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Amalia van Solmslaan 19 21

Wijk

Kralingen-Oost (Kralingen-Crooswijk)