• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Touwslagerflat

Huur je eigen appartement met balkon om de hoek van de Oostzeedijk. Dicht bij de Kralingse Plas, de Lusthofstraat en maar 10 minuten fietsen van het centrum.

Huren in de Touwslagerflat

Dit is een toplocatie: om de hoek van Oostzeedijk Beneden woon je midden in het mooie Kralingen-Oost, dicht bij kroegen en restaurantjes en in de buurt van de speciaalzaken aan de Lusthofstraat. Je huis ligt op zo’n tien minuten fietsen van het centrum. Is het hondenweer? Met maar één minuut lopen ben je bij de tramhalte op de Oostzeedijk.

Tweekamerappartementen

In de Touwslagerflat verhuren we 46 tweekamerappartementen van gemiddeld 48 m2. Ze zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken. In een appartement heb je alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet.

Wonen in Kralingen

Kralingen-Oost is een mooie wijk, met vooroorlogse huizen en brede straten. In het Kralingse Bos lig je in de zomer lekker te lezen in het gras of bezoek je een festival. Om de hoek van je huis ligt de Oostzeedijk, met een heleboel eetentjes en bekende kroegen, zoals Locus Publicus. Als je in Rotterdam hebt gestudeerd dan weet je die vast te vinden! Winkelen doe je in de gezellige Lusthofstraat. Wil je nog meer winkels, horeca en cultuur? Ook de Oudedijk, Hoogstraat en het Industriegebouw zijn vlak bij huis.  

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

internet

Internet regelen bewoners zelf

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Elke woning heeft eigen berging in de kelder

lift

Aanwezig

wasmachine

Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Middelgroot

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Touwslagerstraat 2- 20

Wijk

Kralingen-West (Kralingen-Crooswijk)