• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Elisabethhof

Een knus woongebouw in Kralingen met bijzondere architectuur, rondom een hofje. Iets voor jou? Kijk snel of er een woonruimte vrij is.

Woongebouw Elisabethhof

In het Elisabethhof ben je omringd door bijzondere architectuur. In het hofje aan de Elisabethstraat 12-30 vind je zowel gerenoveerde, historische woningen als nieuwbouwappartementen. Alle bewoners hebben toegang tot de gezamenlijke patio. Heerlijk om te relaxen bij mooi weer. Om de hoek van de Oostzeedijk zoek je snel een leuke kroeg op, en de Kralingse Plas is maar vijf minuten fietsen. Heb je een auto? Die kan je kwijt in de overdekte, afgesloten parkeergarage tegen speciaal tarief.

Twee- en driekamerappartementen

In het Elisabethhof verhuren we twee- en driekamerappartementen van 56 m2 aan doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, maar niet meer studeren en gaan werken. In een appartement heb je alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet. Er is een gedeelde patio.

Wonen in Kralingen

Wonend in Kralingen om de hoek van de Oostzeedijk verveel je je niet snel. Er zijn genoeg terrasjes, restaurants en kroegen in de buurt. De tram stopt vlak bij huis en daarmee ben je zo in het centrum. Of je fietst er in tien minuten naartoe. In het Kralingse Bos, op vijf minuten fietsafstand, is het prima ontspannen. Er worden soms festivals georganiseerd, maar je kan ook lekker gaan liggen lezen aan de Plas. Het is hier heerlijk wonen voor jongeren.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een patioterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Parkeergarage aanwezig, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Eigen aansluiting in woning

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Woonlagen

2

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Elisabethstraat 12 - 30 en Struisenburgdwarsstraat 183 t/m 191

Wijk

Struisenburg (Kralingen-Crooswijk)