• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

D.W.L.

Studentenwoningen met veel privacy in een gezellig gebouw. Schuif aan bij een van de borrels, ontmoet je huisgenoten op het dakterras en geniet van het uitzicht over Rotterdam.

Woongebouw D.W.L.

Dit is een heerlijke plek om te wonen als je studeert in de buurt van de Kralingse Zoom. Je woont hier rustig, goed bereikbaar en bent toch in vijftien minuten fietsen langs de Maas al in het centrum. Voor een schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam hoef je de deur niet uit: vanaf het gezamenlijke dakterras kijk je over de stad uit. Huur de bar af voor een feestje of schuif aan bij een van de borrels van de actieve wooncommissie. Het gebouw ligt aan het Brandkraanpad op het DWL-terrein, waar vroeger de Rotterdamse Drinkwaterleiding gevestigd was.

Luxe kamers en studio’s voor studenten

In D.W.L. huur je als student een van de 70 kamers of 36 studio’s. De kamers zijn gemiddeld 19 m2. In bijna alle kamers (68 van de 70) heb je de badkamer en het toilet voor jezelf, erg luxe! Met je huisgenoten deel je een grote woonkeuken met balkon. De 36 studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 31 m2; hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf.

Wonen in De Esch

De Esch is een buurt waar je de ruimte hebt. Naast je woongebouw speel je een potje tennis op het openbare tennisveld in het parkje, of je gaat naar een van de sportclubs in de buurt. Geniet van de skyline van Rotterdam als je langs de Maas naar het centrum fietst, of neem de route door Kralingen met een stop bij een van de gezellige studentenkroegen. Iets verderop, in het Kralingse Bos, loop je een heerlijk rondje hard of pak je ’s zomers een festival. De Esch is goed bereikbaar met het ov en de auto. De universiteit en locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam zijn maar vijf minuten fietsen en ook andere gebouwen van hogescholen zijn op fietsafstand.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Parkeergelegenheid voor het gebouw, vrij parkeren

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

70

Studio's

36

Woonlagen

10

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Brandkraanpad 5 t/m 251

Wijk

De Esch (Kralingen-Crooswijk)