• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Boezemweg 175-185

In dit appartementencomplex woon je direct aan het levendige Oostplein, met de gezellige kroegjes van de Oostzeedijk én hotspots zoals de Markthal op loopafstand. Alle woningen hebben maar liefst twee balkons. Zie je jezelf hier wel zitten? Kijk dan of er een woning vrij is.

Wonen aan de Boezemweg 175-185

In Rubroek, op de hoek van het Oostplein, woon je hier samen met andere jongeren. Je ruime appartement heeft twee balkons, waar je in de zomer heerlijk van geniet. In 5 minuten ben je op de fiets in het stadscentrum. Wil je even rust? Dan fiets je in nog geen 10 minuten naar de Kralingse Plas.

24 appartementen met balkons

De 2- en 3-kamerappartementen in dit woongebouw zijn gemiddeld 51 m2 groot. Alle appartementen hebben maar liefst twee balkons. In de appartementen heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Deze woonruimtes zijn bedoeld voor doorverhuizers: mensen die al bij ons huren, en na hun studie gaan werken.

Jouw buurtje

Om de hoek van je huis vind je het Industriegebouw, dat vol zit met co-working spaces en hippe horeca. Een leuke uitvalsbasis voor een dagje flexwerken of om een pizzaatje te pakken. Ga je liever de kroeg in? Rond Oostplein is er genoeg te doen: denk bijvoorbeeld aan de studentikoze Oostzeedijk of de Alohabar in het oude Tropicana. Tegelijk woon je aan het randje van upcoming Crooswijk. Je woont hier op 5 minuten fietsen van het stadscentrum. Ga je liever met de metro? De halte is voor de deur en je bent slecht twee metrostops verwijderd van Beurs.

Wil je hier wonen? Je kan op deze appartementen reageren als je al bij ons huurt. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

Faciliteiten

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

In eigen berging

lift

wasmachine

Eigen aansluiting in woning

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Huurder werkend

Soort woongebouw

Klein

Woonlagen

4

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Boezemweg 175 t/m 185

Wijk

Rubroek (Kralingen-Crooswijk)