• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Vondelweg

In Vondelweg huur je als student een woonruimte met eigen badkamer. In een rustige straat, en toch dicht bij het bruisende centrum van Rotterdam.

Woongebouw Vondelweg

De ingang van dit woongebouw vind je aan Hoveniersstraat 12-126. Op een rustige locatie, aan het randje van het centrum. In een paar minuten lopen ben je op de Meent en op de hippe Pannekoekstraat vol restaurants, kroegen en winkels. Je huurt hier als student een studio of appartementen, of een kamer met een eigen badkamer en toilet (een luxe!). Behoefte aan gezelligheid? Je medebewoners ontmoet je op het gezamenlijke dakterras.

Studentenwoningen met veel privacy

De kamers in woongebouw Vondelweg zijn gemiddeld 19 m2. In de kamers deel je alleen de keuken met meerdere personen; de badkamer en het toilet heb je helemaal voor jezelf. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 28 m2 en de appartementen zijn gemiddeld 33 m2. Daarin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Vondelweg heeft 32 kamers, 22 studio’s en 2 appartementen. Er is een wooncommissie actief.

Rubroek: aan de rand van het centrum

In de wijk Rubroek woon je aan het rand van het centrum. Om de hoek van je huis vind je het Industriegebouw aan de Goudsesingel, dat vol zit met co-working spaces en hippe horeca. Leuk om een pizzaatje te pakken of een drankje te drinken. In vijf minuten ben je op de bekende winkelstraat de Meent en op de Pannekoekstraat. In deze buurt vind je een hoop gezellige barretjes en restaurants, maar ook de wekelijkse markt op de Binnenrotte. Station Blaak en Centraal Station bereik je met de fiets in vijf tot tien minuten. Hogescholen en de universiteit zijn op fietsafstand. Een superlocatie voor studenten.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

Alleen naar bovenste etage

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

32

Studio's

5

Woonlagen

6

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Vondelweg 12 - 126

Wijk

Rubroek (Kralingen-Crooswijk)