• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

t Hoekje

Midden in de gezellige studentenwijk Kralingen, achter de Oostzeedijk en in de buurt van de Kralingse Plas hoef je je nooit te vervelen. In woongebouw ’t Hoekje voel je je als student helemaal thuis.

Woongebouw ’t Hoekje

Precies op de hoek van de Struisenburgstraat en Struisenburgdwarsstraat vind je woongebouw ’t Hoekje. Omringd door studentenwoongebouwen, woon je hier op een hartstikke leuke plek als je studeert. Kroegen, eetcafés, studentenverenigingen; de sfeervolle wijk Kralingen heeft ze genoeg. Handig is dat je vanaf huis in een mum van tijd bij de Erasmus Universiteit en verschillende locaties van de hogescholen bent.

Kamers en studio's voor studenten

In dit studentenwoongebouw zijn 43 kamers (gemiddeld 22 m2) waarin je de keuken badkamer en toilet deelt met een of meerdere personen. Er zijn daarnaast twee studio’s (43 m2). Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Woongebouw ’t Hoekje heeft een actieve wooncommissie met een eigen website.

Studentenleven in Kralingen

Kralingen staat bekend als dé wijk voor studenten in Rotterdam. Toch mixen de studenten heel goed met de gezinnen en andere bewoners in de buurt. Je komt elkaar tegen tijdens het hardlopen langs de Kralingse Plas of als je een terrasje pakt op de Oudedijk. Op de Oostzeedijk zit je tot in de late uurtjes in de kroeg en in de zomer pak je een festivalletje in het Kralingse Bos. In 10 minuten fiets je naar het centrum. Of je pakt de tram; die stopt om de hoek op de Oostzeedijk.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor studenten.

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

43

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Struisenburgstraat 3 tm 91

Wijk

Struisenburg (Kralingen-Crooswijk)