• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Boezemsingel

In upcoming Crooswijk woon je als student in een leuke buurt, met veel groen om de hoek en op tien minuten fietsen van het centrum. Relax op het gezamenlijke dakterras, of zelfs op je eigen balkon!

Woongebouw Boezemsingel

In de Boezemsingel huur je als student een kamer, studio of appartement in de oude volksbuurt Crooswijk. Je woont op vijf minuten fietsen van het Kralingse Bos en bent in tien minuten in het centrum. Je woongebouw heeft een gezamenlijk dakterras en een aantal woonruimtes hebben zelfs een eigen balkon! Het gebouw ligt aan Van Meekerentraat 52-130 en grenst aan de mooie, groene Boezemsingel.

Kamers, studio’s en appartementen voor studenten

De kamers in de Boezemsingel zijn gemiddeld 19 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 24 m2 en de appartementen zijn gemiddeld 36 m2; hier heb je alle voorzieningen voor jezelf. Heb je een auto? Parkeer (betaald) voor de deur of vraag bij de gemeente een parkeervergunning aan. De Boezemsingel heeft 115 kamers, 25 studio's en 23 appartementen. Er is een wooncommissie actief.

Upcoming Crooswijk

In Crooswijk heb je het beste van beide werelden. Aan de ene kant grenst de wijk aan het onder studenten populaire Kralingen, met leuke kroegen en de Kralingse Plas. Aan de andere kant ben je met tien minuten fietsen in het centrum. Ook kan je naar de gezellige markt op het Noordplein, waar je lokaal verbouwde groenten shopt. Dicht bij huis vind je veel supermarkten en winkels met spullen uit alle windstreken. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand. Veel gebouwen in de buurt, zoals het oude slachthuis, verraden de bijzondere geschiedenis van deze wijk.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Voldoende parkeergelegenheid voor en om het gebouw, parkeren met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

115

Studio's

25

Woonlagen

6

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Van Meekerenstraat 52 t/m 130

Wijk

Crooswijk (Kralingen-Crooswijk)