De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Boezemsingel

Studentenkamers, studio’s en appartementen voor studenten. Er is een ruim dakterras en je woont dicht bij de Kralingse Plas en op fietsafstand van het centrum.

Studentenwoningen die zo centraal liggen, gaan als warme broodjes over de toonbank. De wijk Oud Crooswijk is populair onder studenten. En dat is niet zo gek. Je woont tussen Kralingen en het centrum van Rotterdam en op steenworp afstand van het Kralingse Bos. Fiets je de ene kant op, dan sta je in no time midden in het studentenleven van Kralingen met de bekende studentenkroegen aan de Oostzeedijk. Ga je de andere kant op, dan sta je binnen tien minuten in hartje centrum. Houd je van hardlopen, fietsen, skeeleren of relaxen met een boek in het gras? Dan is de Kralingse Plas jouw plek.

 

 

De studentenkamers zijn bijna allemaal tweepersoons kamers. Je hebt dan je eigen kamer en deelt de keuken, badkamer en het toilet met één andere student. Je kunt er ook meerpersoons kamers huren, dan deel je de voorzieningen met meerdere studenten. Je hebt hier ook je eigen kamer.

 

Wil je meer privacy en meer ruimte? Ga dan voor een studio of appartement.

 

Wil je hier een kamer, studio of appartement huren? Reageer dan snelals je een studentenwoning ziet. Sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in, zodat de volgende woning voor jou is. We wijzen de studentenwoningen toe op basis van inschrijfduur.

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
6
Doelgroep(en)

Aantal kamers
115
Aantal studio's
25
Aantal appartementen
23
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Voldoende parkeergelegenheid voor en om het gebouw, parkeren met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Boezemsingel

Adres Van Meekerenstraat 52 t/m 130
Locatie Crooswijk

Foto's