De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Een kijkje in de kamer van Debra

12 sep 2017

Een kijkje in de kamer van Debra
Debra woont in de gezellige Scheepsmakershaven mét million dollar view!

Naam: Debra
Woont in: Scheepmakershaven
Studeert: Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam

Hoe ben jij aan je appartement gekomen? 
Toen ik vorig jaar aan mijn studie begon, ging ik op zoek naar een kamer. Ik zocht via verschillende websites, en schreef mij ook in bij Stadswonen. Uiteindelijk heb ik eerst een half jaar ergens anders gewoond, toen ik op zoek ging naar een nieuwe kamer. Deze vond ik binnen een maand via Stadswonen!

Wat maakt wonen in Rotterdam zo leuk?
Rotterdam is een stad met ontzettend veel culturen en nationaliteiten. Ik vind dat erg leuk om te zien! In het centrum heb je alle winkels die je nodig hebt en daarnaast heeft Rotterdam hele leuke parken. Ik woon zelf in het centrum en vind het ideaal dat alles op loopafstand is.

Wat vind je de leukste plek van Rotterdam?
Dit vind ik een lastige vraag, want er zijn zo veel leuke plekken in Rotterdam. Ik woon zelf in het centrum en daarom doe ik graag een drankje op De Witte de With of de Meent. Het is hier altijd gezellig en met verwarmde terrassen kun je altijd lekker buiten zitten.

Wat staat er altijd in jullie koelkast?
Amandelmelk, lekker voor door de koffie tijdens het studeren of om een smoothie mee te maken.

What to do in Rotterdam-centrum/west?
Eten (bestellen) bij de Burgerij! Als je in het centrum woont en bestelt bij de Burgerij, is het eten er vaak binnen 15 minuten. Weet je niet wat je moet bestellen? De Classico en Dolce Vita zijn altijd goed en neem er dan ook een portie friet bij. Mijn favoriet!

Tips aan nieuwe Rotterdammers?
Zet altijd en overal je fiets op slot! Niets is vervelender dan terugkomen op de plek waar je je fiets had neergezet en dat ie er niet meer staat. Zet je fiets als het kan dus ook altijd vast aan iets, ik spreek uit ervaring..

11 jul 2017

Wonen op de Westersingel

Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Lees meer
07 jul 2017

Een kijkje in de kamer van Jessica

Jessica woont in een onwijs gezellig huis mét dakterras!

Lees meer
09 jun 2017

Bas en Melissa wonen in Rotterdam Noord!

Bas en Melissa wonen samen in Rotterdam Noord. De twee wonen hier nu meer dan een jaar en de buurt bevalt hen meer dan goed. Lekker rustig en je kunt gerust in je eentje naar huis fietsen ‘s nachts. Daarnaast zijn er genoeg leuke dingen om te doen in de buurt.

Lees meer
Facebook

Nog precies één week om kans te maken op de laatste mini koelkast! We hebben al een aantal leuke, en eh.. bijzondere inzendingen ontvangen. Hoe ziet jouw koelkast eruit? Overvol of helemaal leeg? Laat het ons zien door een foto te plaatsen onder dit bericht! Keep 'em coming..

Facebook

De Nieuwe Binnenweg is een echte kroegenstraat, maar heeft nog veel meer te bieden: 🍕 Een goede bodem voor je stapavond leg je bij Café Stalles. Pizza voor nog geen vier euro! 🎥 Filmpje pakken? Ga naar de eigenzinnige bioscoop KINO Rotterdam 🎧 Je muziekcollectie uitbreiden doe je bij de Plaatboef Rotterdamf Rotterdam

Facebook

Deze week namen wij een kijkje in de kamer van.. Debra 👀. Debra studeert aan de Hogeschool Rotterdam en woont om de hoek in ons woongebouw aan de Scheepsmakershaven. Samen met een huisgenoot deelt zij een ruim appartement met schitterend uitzicht. Benieuwd? Lees het hier: http://bit.ly/2fuQ2p4

Facebook

Signed, sealed, delivered! Na deze week twee koelkastjes hebben afgeleverd bij de dames is het nu tijd voor het echte werk. WIE O WIE wordt onze laatste gelukkige winnaar?! Reageer wat er niet mag missen in jouw koelkast en wie weet ben jij de volgende!