De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Een kijkje in de kamer van Debra

12 sep 2017

Een kijkje in de kamer van Debra
Debra woont in het gezellige Scheepsmakershaven mét million dollar view!

'Ik vond mijn kamer binnen een maand'

Naam: Debra
Woont in: Scheepmakershaven in Rotterdam  centrum
Studeert: Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam

Hoe ben jij aan je appartement gekomen?  
Toen ik vorig jaar aan mijn studie begon, ging ik op zoek naar een kamer. Ik zocht via verschillende websites, en schreef mij ook in bij Stadswonen. Uiteindelijk heb ik eerst een half jaar ergens anders gewoond, toen ik op zoek ging naar een nieuwe kamer. Deze vond ik binnen een maand via Stadswonen!

Wat maakt wonen in Rotterdam zo leuk? 
Rotterdam is een stad met ontzettend veel culturen en nationaliteiten. Ik vind dat erg leuk om te zien. In het centrum heb je alle winkels die je nodig hebt en daarnaast heeft Rotterdam hele leuke parken. Ik woon zelf in het centrum en vind het ideaal dat alles op loopafstand is.

Wat vind je de leukste plek van Rotterdam? 
Dit vind ik een lastige vraag, want er zijn zo veel leuke plekken in Rotterdam. Ik woon zelf in het centrum en daarom doe ik graag een drankje op De Witte de With of de Meent. Het is hier altijd gezellig en met verwarmde terrassen kun je altijd lekker buiten zitten.

Wat staat er altijd in jullie koelkast? 
Amandelmelk, lekker voor door de koffie tijdens het studeren of om een smoothie mee te maken.


Tips aan nieuwe Rotterdammers

'Zet altijd en overal je fiets op slot! Niets is vervelender dan terugkomen op de plek waar je je fiets had neergezet en dat ie er niet meer staat. Zet je fiets als het kan dus ook altijd vast aan iets, ik spreek uit ervaring...'

What to do in Rotterdam centrum?

'Eten (bestellen) bij de Burgerij! Als je in het centrum woont en bestelt bij de Burgerij, is het eten er vaak binnen 15 minuten. Weet je niet wat je moet bestellen? De Classico en Dolce Vita zijn altijd goed en neem er dan ook een portie friet bij. Mijn favoriet!'

 

04 apr 2018

Een kijkje in de kamer van Gracia

Gracia woont al zo’n drie jaar in ons woongebouw aan de Hofdijk, midden in het centrum van Rotterdam.

#opkamers #rotterdamtips
Lees meer
06 mrt 2018

Een kijkje in de kamer van David

David en zijn huisgenoten wonen op de hoogste verdieping van de Scheepmakershaven met een indrukwekkend dakterras.

#opkamers #rotterdamtips
Lees meer
18 dec 2017

Wonen bij het water

‘Ik kijk uit over de hele stad’

Lees meer
Facebook

Vandaag zijn wij gesloten! Morgen zijn we weer telefonisch bereikbaar en zitten wij weer klaar om jullie woonwensen te vervullen. Hoe geniet jij van deze zonnige dag?

Facebook

And the winners are.. Tahnee Fraser & Lars ter Braake; jullie mogen op zaterdag 2 en zondag 3 juni samen met iemand uitwaaien op de Rotterdamse daken! Gefeliciteerd!! Sturen jullie ons een privé berichtje? Dan regelen wij de rest!

Facebook

Beloon jezelf tussen het leren door met deze healthy study snacks. Jouw hardwerkende hersenen kunnen deze dagen wel een extra boost gebruiken! Allerhande hielp ons aan de makkelijkste brainsnacks:

Facebook

Get ready voor de tofste tijd van je leven! Check ons aanbod studentenkamers in Rotterdam hier: http://bit.ly/2nPjg6h