De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Een kijkje in de kamer van Debra

12 sep 2017

Een kijkje in de kamer van Debra
Debra woont in de gezellige Scheepsmakershaven mét million dollar view!

Naam: Debra
Woont in: Scheepmakershaven
Studeert: Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam

Hoe ben jij aan je appartement gekomen? 
Toen ik vorig jaar aan mijn studie begon, ging ik op zoek naar een kamer. Ik zocht via verschillende websites, en schreef mij ook in bij Stadswonen. Uiteindelijk heb ik eerst een half jaar ergens anders gewoond, toen ik op zoek ging naar een nieuwe kamer. Deze vond ik binnen een maand via Stadswonen!

Wat maakt wonen in Rotterdam zo leuk?
Rotterdam is een stad met ontzettend veel culturen en nationaliteiten. Ik vind dat erg leuk om te zien! In het centrum heb je alle winkels die je nodig hebt en daarnaast heeft Rotterdam hele leuke parken. Ik woon zelf in het centrum en vind het ideaal dat alles op loopafstand is.

Wat vind je de leukste plek van Rotterdam?
Dit vind ik een lastige vraag, want er zijn zo veel leuke plekken in Rotterdam. Ik woon zelf in het centrum en daarom doe ik graag een drankje op De Witte de With of de Meent. Het is hier altijd gezellig en met verwarmde terrassen kun je altijd lekker buiten zitten.

Wat staat er altijd in jullie koelkast?
Amandelmelk, lekker voor door de koffie tijdens het studeren of om een smoothie mee te maken.

What to do in Rotterdam-centrum/west?
Eten (bestellen) bij de Burgerij! Als je in het centrum woont en bestelt bij de Burgerij, is het eten er vaak binnen 15 minuten. Weet je niet wat je moet bestellen? De Classico en Dolce Vita zijn altijd goed en neem er dan ook een portie friet bij. Mijn favoriet!

Tips aan nieuwe Rotterdammers?
Zet altijd en overal je fiets op slot! Niets is vervelender dan terugkomen op de plek waar je je fiets had neergezet en dat ie er niet meer staat. Zet je fiets als het kan dus ook altijd vast aan iets, ik spreek uit ervaring..

12 nov 2017

Louise woont in De Snor

'De wooncommissie is heel actief en we hebben genoeg fietsenstallingen'

Lees meer
07 okt 2017

Wonen achter de Pannekoekstraat!

‘Je zit hier midden in de stad’

Lees meer
11 jul 2017

Wonen op de Westersingel

Het dakterras van Laura is HUGE én ze heeft haar eigen badkamer..

Lees meer
Facebook

In de Oude Haven is elke week wel wat te beleven! Daarom hebben we 3 tips op een rijtje gezet. - De hele avond live muziek en een lekker drankje bij De Vrienden Live - Voor de beste cocktails is Noah Rotterdam de onbetwiste nummer één in Rotterdam. - Sfeervolle soul klassiekers door de speakers bij Het Witte Huis

Facebook

Net zoals Pepe wonen op loopafstand van de Oude Haven? Lucky you! We hebben genoeg aanbod. Bekijk de woningen hier en wie weet woon jij binnenkort met je nieuwe huisgenoten in het leukste stukje van de stad!

Facebook

‘Bij mooi weer ben ik binnen twee minuten bij de Oude Haven om een terrasje te pakken.’ Pepe vertelt in zijn roomtour over zijn woning aan de Haringvliet!

Facebook

Ook zo zat om volledig doorweekt in de les aan te komen? Stadswonen Rotterdam heeft DE oplossing. Onze woongebouwen vind je namelijk altijd in de directe omgeving van de binnenstad en onderwijsinstellingen. Meer weten? Klik op de link...http://bit.ly/2xXFdWj