De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Student Berend heeft naast zijn studie een eigen bedrijf

03 jun 2021

Student Berend heeft naast zijn studie een eigen bedrijf
In de tweede aflevering van de Stadswonen Studenten Serie vertelt Berend over hoe hij naast zijn studie een eigen onderneming runt. Tijdens de lockdown lag zijn studentenleven compleet stil. Hij zag een kans en startte een eigen bedrijf. Bekijk zijn video.

Over de Stadswonen Studenten Serie

Studenten zijn lui, eten patat en gaan feestend door het leven? Absoluut niet! Dé student bestaat niet. Ook onze huurders zijn er in allerlei vormen en smaken. Ze geven jou een kijkje in hun studentenleven in de Stadswonen Studenten Serie.

01 dec 2021

Ondenkbaar nu, al die telefoontjes in de gemeenschappelijke keuken

Richard woonde van 1993 tot 2004 in Caland I. “Best lang”, vindt de oud-penningmeester van het studentenwoongebouw vlak bij de Veerhaven. Richard vond het er gezellig genoeg om er ook tijdens zijn eerste werkjaren te blijven wonen.

#60jaarjong
Lees meer
11 okt 2021

Student Thijs is beheerder in zijn woongebouw

In de derde aflevering van de Stadswonen Studenten Serie neemt Thijs je mee in zijn drukke studentenleven. Een studie Geneeskunde, co-schappen lopen, lesgeven in het ziekenhuis, en ojah, hij is als studentbeheerder ook nog eens heel erg betrokken bij zijn gebouw en medehuurders. Bekijk zijn video.

#hometour #woontips
Lees meer
25 mrt 2021

Student Emma leeft en woont superduurzaam

In de eerste aflevering van de Stadswonen Studenten Serie geeft Emma een kijkje in haar duurzame leven. Korter douchen, vegan koken, en ja, zelfs een wasje draaien doet ze milieubewust. Bekijk haar video met tips voor duurzaam op kamers wonen.

#hometour #woontips
Lees meer