De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Scheepmakershaven

Studentenkamers en studio’s met een dakterras en uitzicht op de haven. Het centrum, de Oude Haven en station Blaak zijn op loopafstand. Een ideale woonplek voor studenten en jongeren.

Scheepmakershaven

In woongebouw Scheepmakershaven huur je een studentenkamer of studio. Met uitzicht op het water en de binnenhaven. Je woont er vlakbij de Oude Haven en het centrum van Rotterdam.

 

Type kamers en studio's

In de Scheepmakershaven kun je uit verschillende type kamers kiezen. Er zijn tweepersoons units, waarbij je de keuken en badkamer maar met één andere student deelt. Heb je behoefte aan wat meer gezelschap, dan kies je voor een vijfpersoons unit met twee toiletten en  twee badkamers. Meer privacy vind je in een studio, waarbij je alle voorzieningen helemaal voor jezelf hebt. Erg handig zijn de gezamenlijke wasruimte en fietsenstalling in het gebouw. 

 

Het woongebouw Scheepmakershaven heeft een gezamenlijk dakterras, waar je in de zomer gezellig kunt borrelen of studeren in het zonnetje.

 

 

Omgeving Scheepmakershaven

In Scheepmakershaven woon je supercentraal. De oostkant van het centrum met station Blaak, de Markthal en de Binnenrotte is op loopafstand. De Pannenkoekstraat biedt met hippe lunchzaakjes en creatieve boetiekjes veel opties om lekker te eten en te shoppen. Ook sta je binnen 10 minuten lopen bij de Oude Haven. Met vele kroegen, terrassen en eettentjes absoluut studentenfavoriet. Uitwaaien doe je langs de Maas. Met fiets is de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

 

Bewoners vertellen

Neem een kijkje in de kamer van David, een bewoner van de Scheepmakershaven.

 

Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Scheepmakershaven? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer of studio beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
6
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
78
Aantal studio's
8
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Scheepmakershaven

Adres Scheepmakershaven 35 t/m 55
Locatie Stadsdriehoek

Foto's