De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Westersingel

Studentenkamers, studio’s en appartementen midden in de stad. Centraler wonen kan bijna niet. Om de hoek bij bekende straten als Witte de With en de Nieuwe Binnenweg. Vanaf het grote dakterras kijk je uit op de stad. De ultieme woonplek voor studenten en jongeren!

Westersingel

In woongebouw Westersingel huur je een kamer, studio of appartement. Je woont er midden in het centrum, centraler kan bijna niet. De Westersingel zit vol met winkels en eettentjes, maar ook woon je om de hoek bij de onder studenten bekende Witte de With en de Oude en Nieuwe Binnenweg. Vanaf het gezamenlijk dakterras kijk je uit op de stad. Een topplek om je studententijd door te brengen!

 

Omgeving Westersingel

In je eigen straat kun je goed eten en uitgaan. Je begint je avond met borrelhapjes bij Boca’s, gaat door naar Amehoela voor een cocktail, en gaat de nacht in met een dansje bij de Vibes. Even verderop zit de Nieuwe Binnenweg, waar je van kroeg naar kroeg hopt en goedkoop kunt eten. De Witte de Withstraat is toch wel een walhalla voor studenten en jongeren. Met bekend spots als de Witte Aap, het NRC en Ballroom. Even geen zin in gefeest? Loop eens door de buurt en ontdek de kleurrijke street art. Of bezoek een van de musea rondom het Museumplein. In de zomer worden op het plein leuke evenementen georganiseerd zoals de Parade en de Pleinbioscoop.  

 Verschillende trams stoppen voor je deur, metrohalte Eendrachtsplein zit aan de overkant en met 5 minuten lopen ben je bij Rotterdam Centraal. Aan het Museumpark grenst Hogeschool Rotterdam en met de fiets ben je binnen 20 minuten bij de Erasmus Universiteit.       

  

 

Type kamers, studio’s en appartementen

In de Westersingel hebben bijna alle kamers een eigen badkamer en toilet. Een luxe als student! De gedeelde keuken staat garant voor gezellige etentjes met huisgenoten. Meer privacy? Huur een studio of appartement, waarbij je alle voorzieningen helemaal voor jezelf hebt. De Westersingel heeft een supergroot dakterras met uitzicht op de stad. Een fijn plek om even bij te komen van een tentamen.

 

Bewoners vertellen

Neem een kijkje in de kamer van Laura, een bewoner van de Westersingel.

 

Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Westersingel? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer, studio of appartement beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
7
Doelgroep(en)

Aantal kamers
63
Aantal studio's
36
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Westersingel

Adres Westersingel 150 - 249
Locatie Dijkzigt

Foto's