De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Westersingel

Aan de groene Westersingel wonen, op een steenworp afstand van de bruisende Witte de Withstraat? Kies voor een studentenkamer met veel privacy in het centrum van de stad, een echte luxe. Inclusief dakterras!

Woongebouw Westersingel

Studentenwoningen met buitenruimte zijn gewild, en al helemaal als ze in het centrum liggen. De woonruimten aan de kant van de Westersingel hebben een eigen balkon, en aan de parkkant hebben de gedeelde keukens een balkon. En dan is er ook nog het grote, gezamenlijke dakterras dat je een supermooi uitzicht over de stad geeft. Om de hoek van de Witte de Withstraat is altijd wat te doen, je woont vlak bij de grote musea van Rotterdam en de hogescholen en universiteit zijn op fietsafstand.

 

Kamers, studio’s en een appartement voor studenten

In dit studentenwoongebouw zijn 63 kamers (gemiddeld 20 m2) waarin je alleen de keuken deelt, de badkamer en toilet heb je hier voor jezelf. Een luxe voor studenten. Er zijn daarnaast 36 studio’s (gemiddeld 23 m2) en er is één appartement (gemiddeld 32 m2); hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Woongebouw Westersingel heeft een wooncommissie.

 

Centraal wonen

Aan de Westersingel woon je achter het Museumpark, waar je de Kunsthal, het Natuurhistorisch Museum of Het Nieuwe Instituut bezoekt. De gezellige Veerhaven in het Scheepvaartkwartier ligt naast je deur en de Witte de Withstraat en Nieuwe Binnenweg zijn ook vlak bij huis. Talloze hotspots op loopafstand dus. ’s Avonds zit jij in van de onder studenten populaire tenten zoals de Witte Aap, Rotown of Stalles en na sluit ben jij als eerste thuis. Pak verschillende trams en metro’s vanaf de haltes Eendrachtsplein en Leuvehaven. Met de fiets zijn de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Wil je een uitgebreide tour door de woonruimte? Neem dan een kijkje in de kamer van Laura.

  

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
7
Doelgroep(en)

Aantal kamers
63
Aantal studio's
36
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Westersingel

Adres Westersingel 150 - 249
Locatie Dijkzigt

Foto's