De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Vondelweg

Kamers (met eigen badkamer en toilet) studio’s en appartementen voor studenten op loopafstand van het centrum. Fijne studentenwoningen op een ideale locatie.

Woongebouw voor studenten die HBO/WO in Rotterdam volgen. Rustige omgeving, op steenworp afstand van het centrum, meerdere supermarkten in de directe omgeving en een heerlijk dakterras. De Vondelweg heeft het allemaal.

 

 

Wil je een kamer of studentenwoning huren in een gezellig woongebouw, randje centrum mét dakterras? Dan is dit woongebouw speciaal voor studenten die een WO- of HBO-opleiding volgen in Rotterdam dé plek voor jou. Je maakt hier gemakkelijk contact met medestudenten en staat binnen vijf minuten lopen in de Markthal of op de Meent.

 

Het woongebouw én de locatie bieden zowel een rustige omgeving en privacy, als de mogelijkheid om binnen vijf minuten midden in het bruisende studentenleven te staan. Huur je een kamer, dan heb je je eigen badkamer en toilet en deel je de keuken met drie andere studenten. Zo heb je echt een eigen plekje en kun je gezellig eten met je huisgenoten. Het dakterras is een mooie plek waar je de andere studenten van het gebouw regelmatig vindt.
Wil je nog meer privacy en alle voorzieningen voor jezelf hebben? Dan kun je hier ook een studio of appartement huren.

 

Is hier een studentenwoning beschikbaar? Plaats dan een reactieop de advertentie. Sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in. De studentenwoningen worden op basis van inschrijfduur toegewezen.

 

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
6
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
32
Aantal studio's
5
Aantal appartementen
24
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Alleen naar bovenste etage
Er is een dakterras aanwezig

Vondelweg

Adres Vondelweg 12 t/m 126
Locatie Rubroek

Foto's