De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Struisenburg

Voordelige kamers in Rotterdam Kralingen, met het centrum op fietsafstand en de Erasmus Universiteit en locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam op loopafstand.

Studentenflat Struisenburg ligt lekker centraal in Rotterdam en is een super plek om je studententijd door te brengen. Je woont hier op kamers met allemaal studenten die studeren aan HBO/WO in Rotterdam midden in het studentenleven van Kralingen en het centrum dichtbij.

 

De Oostzeedijk die bekend staat om haar vele restaurantjes en cafétjes ligt om de hoek en in de Lusthofstraat is het bijzonder winkelen. Wil je even wat rust? Ga dan naar de Kralingse Plas, een heerlijke plek om hard te lopen, skaten, fietsen of met een boek in het gras te liggen.

 

In het gebouw zijn tweepersoons studentenkamers. Dit houdt in dat je je eigen kamer hebt en samen met nog een persoon de keuken, badkamer en het toilet deelt. Dit is luxe in studentenland. Er zijn ook meerpersoonskamers, waarbij je ook een eigen kamer hebt en de keuken, badkamer en toilet met meerdere personen deelt. Dit is iets minder luxe, maar wel heel gezellig.

 

Is dit de plek voor jou en is er een studentenkamer beschikbaar? Reageer dan snel. Is er geen kamer, en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in, zodat de volgende kamer die vrijkomt voor jou is. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je een kamer toegewezen krijgt.

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
3
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
76
Aantal studio's
1
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Dakterras

Struisenburg

Adres Struisenburgdwarsstraat 67 t/m 153
Locatie Struisenburg

Foto's