De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Struisenburg

Dit woongebouw ligt midden in de gezellige studentenwijk Kralingen, achter de Oostzeedijk met veel eetcafés, terrassen en studentenkroegen. De Erasmus Universiteit en hogescholen zijn vlak bij huis.

Woongebouw Struisenburg

Struisenburg is een van onze 21 woongebouwen in Kralingen; je woont hier midden in een studentenwijk, achter de levendige Oostzeedijk. In je straat vind je nog meer studentenwoongebouwen: een hartstikke gezellige plek om te wonen dus! Op het gezamenlijke dakterras maak je op een mooie zomeravond zo nieuwe vrienden.

 

Kamers, appartementen en een studio voor studenten

In dit woongebouw zijn 76 kamers (gemiddeld 12 m2) waarin je de keuken badkamer en toilet deelt met een of meerdere personen. Daarnaast zijn er 25 appartementen (gemiddeld 32 m2) en is er 1 studio (15 m2). Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf. Struisenburg heeft een wooncommissie met een eigen website.

 

Studentenleven in Kralingen

Wat Kralingen zo’n leuke studentenbuurt maakt? Aan de ene kant (Oostzeedijk, Oudedijk) barst het van de kroegen en eettentjes. Aan de andere ligt het Kralingse Bos met de Kralingse Plas, waar je heerlijk hardloopt, relaxt in het gras of een festival pakt, op een paar minuten fietsen van je woongebouw. In 15 minuten fiets je naar het centrum. Of je pakt de tram; die stopt om de hoek op de Oostzeedijk.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met de huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
3
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
76
Aantal studio's
1
Aantal appartementen
25
Aantal shortstay kamers
0
KennisGlas aanwezig
Dakterras
Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Aanwezig
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Struisenburg

Adres Struisenburgdwarsstraat 67 t/m 153
Locatie Struisenburg

Foto's