De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Hoge Wiek

Misschien wel de bekendste studentenflat van Rotterdam: de Hoge Wiek met zijn dakterras op 18 hoog geeft een schitterend uitzicht over de hele stad. Vlak bij de Maas liggen de Willemsbrug en Erasmusbrug hier aan je voeten. De wooncommissie zorgt dat je je snel thuis voelt.

Woongebouw de Hoge Wiek

Een echte studentenflat met een actieve wooncommissie, die de vergaderzaal tot gezellige huiskamer heeft omgetoverd. Aan feestjes geen gebrek in dit gebouw! Je woont hier vlak bij de Maas, waarop je een schitterend uitzicht hebt vanaf het dakterras op 18 (!) hoog. Daal af naar de gezellige Oostzeedijk voor een speciaalbiertje bij Locus Publicus of fiets in minder dan tien minuten naar de Witte de Withstraat.

 

Studentenwoningen met prachtig uitzicht

In de Hoge Wiek huur je als student een kamer van gemiddeld 20 m2, waarbij je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. Of je huurt een appartement van gemiddeld 38 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. De Hoge Wiek heeft 207 kamers en vier appartementen. Er is een actieve wooncommissie met een eigen website.

 

Wonen in het centrum van Rotterdam

Je woont hier op een topplek: aan de Maas, waarlangs je lekker hardloopt en op een paar minuten lopen van de Oostzeedijk, waar geen student zich hoeft te vervelen. Tegelijk ben je in vijf minuten fietsen bij (trein)station Blaak, de Markthal, de centrale bibliotheek en de terrassen van de Oude Haven. Fijn aan zo centraal wonen, is dat de universiteit en hogescholen ook op fietsafstand zijn.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.


Wil je een uitgebreide tour door de woonruimte? Neem dan een kijkje in de kamer van Olle.

 

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
17
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
207
Aantal studio's
1
Aantal appartementen
4
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Hoge Wiek

Adres Oostmolenwerf 32 t/m 152
Locatie Stadsdriehoek

Foto's