De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

D.W.L.

Studentenwoningen met veel privacy in een gezellig gebouw. Schuif aan bij een van de borrels, ontmoet je huisgenoten op het dakterras en geniet van het uitzicht over Rotterdam.

Woongebouw D.W.L.

Dit is een heerlijke plek om te wonen als je studeert in de buurt van de Kralingse Zoom. Je woont hier rustig, goed bereikbaar en bent toch in vijftien minuten fietsen langs de Maas al in het centrum. Voor een schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam hoef je de deur niet uit: vanaf het gezamenlijke dakterras kijk je over de stad uit. Huur de bar af voor een feestje of schuif aan bij een van de borrels van de actieve wooncommissie. Het gebouw ligt aan het Brandkraanpad op het DWL-terrein, waar vroeger de Rotterdamse Drinkwaterleiding gevestigd was.

 

Luxe kamers en studio’s voor studenten

In D.W.L. huur je als student een van de 70 kamers of 36 studio’s. De kamers zijn gemiddeld 19 m2. In bijna alle kamers (68 van de 70) heb je de badkamer en het toilet voor jezelf, erg luxe! Met je huisgenoten deel je een grote woonkeuken met balkon. De 36 studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 31 m2; hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf.

 

Wonen in De Esch

De Esch is een buurt waar je de ruimte hebt. Naast je woongebouw speel je een potje tennis op het openbare tennisveld in het parkje, of je gaat naar een van de sportclubs in de buurt. Geniet van de skyline van Rotterdam als je langs de Maas naar het centrum fietst, of neem de route door Kralingen met een stop bij een van de gezellige studentenkroegen. Iets verderop, in het Kralingse Bos, loop je een heerlijk rondje hard of pak je ’s zomers een festival. De Esch is goed bereikbaar met het ov en de auto. De universiteit en locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam zijn maar vijf minuten fietsen en ook andere gebouwen van hogescholen zijn op fietsafstand.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
10
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
70
Aantal studio's
36
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Parkeergelegenheid voor het gebouw, vrij parkeren
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

D.W.L.

Adres Brandkraanpad 5 t/m 251
Locatie De Esch

Foto's