De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Voorschoterlaan 21-27

Studio’s en appartementen in het populaire Kralingen, waarvan een aantal een ruime tuin hebben. Je woont centraal tussen het centrum en de Kralingse Plas in.

De studio’s en appartementen zijn geschikt als luxe studentenwoning en als huurwoning voor werkende jongeren die starten op de woningmarkt. Kralingen is een heerlijke wijk, je hebt hier een aantal van de leukste kroegen en restaurants van Rotterdam. Wil je naar het centrum? Je fietst er in minder dan een kwartiertje naartoe of je pakt de metro die op enkele stappen van je huis ligt.

 

In de appartementen en studio’s heb je alle voorzieningen voor jezelf. De huurwoningen op de begane grond hebben een erg ruime tuin. Twee tuinen zijn zelfs ontworpen in Ibizastijl door tuinman Lodewijk voor een aflevering van het tv-programma Eigen Huis en Tuin.

 

Wil jij hier een studio of appartement huren? Reageer dan snel als er een huurwoning beschikbaar is. Sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in en bouw inschrijfduur op. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe sneller je een woning krijgt toegewezen.

 

Nieuwsgierig? Lees het interview met bewoners uit de wijk Kralingen

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
3
Doelgroep(en)
Student WO
Student WO buiten Rotterdam
Student HBO
Student HBO buiten Rotterdam
Werkende
Aantal kamers
3
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
15
Aantal shortstay kamers
0
Aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Er is een tuin aanwezig

Voorschoterlaan 21-27

Adres Voorschoterlaan 21 t/m 27
Locatie Kralingen-Oost

Foto's