De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Goudse Rijweg

Ruime kamers (30m2) en appartementen (75m2) voor studenten en werkende jongeren in de populaire wijk Kralingen-Crooswijk. Dé ideale studentenkamers en huurwoningen voor jongeren.

Tussen het stadscentrum en de Kralingse Plas is het heerlijk wonen. Binnen vijf minuten sta je op de Coolsingel. Fiets je de andere kant op, dan sta je in diezelfde vijf minuten in het Kralingse Bos. In de wijk Kralingen-Crooswijk vind je bijzondere lunch- en koffietentjes en de supermarkt en tram- en bushaltes zijn op loopafstand.
 
De gemiddelde studentenkamer is 20m2 groot. Deze kamers zijn 30m2 (!) en de appartementen 75m2. Je hebt hier kamers waarbij je de voorzieningen als badkamer, toilet en keuken deelt met één andere student en meerpersoonskamers waarbij je de voorzieningen vaak met drie andere studenten deelt. Je hebt in beide gevallen je eigen kamer.
In de appartementen heb je je eigen voorzieningen. Ze zijn groot genoeg om samen te wonen en zijn dus de perfecte huurwoningen voor jong werkenden.

De wijk én de kamers en appartementen zijn populair. Zie je een kamer of appartement te huur staan? Reageer dan snel. Staat er nu niets te huur én sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in, zodat de eerstvolgende studentenwoning of huurwoning voor jou is. We wijzen de woningen toe op basis van inschrijfduur.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
4
Doelgroep(en)

Werkende
Aantal kamers
9
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
4
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Goudse Rijweg

Adres Goudse Rijweg 403 t/m 417
Locatie Rubroek

Foto's