De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Goudse Rijweg

Hier woon je in een superruime kamer of groot appartement, in een wijk met een geweldige ligging. Zowel studenten als afgestudeerden vinden een mooie plek in dit knusse woongebouw.

Woongebouw Goudse Rijweg 403-417

Zowel de woonruimten voor studenten als afgestudeerden zijn hier erg ruim, en sommige hebben zelfs een tuintje. Echt een luxe! Je woont op een toplocatie zo tussen het centrum, upcoming Crooswijk en studentenwijk Kralingen in.

 

Ruim wonen voor studenten en afgestudeerden

Aan de Goudse Rijweg huur je als student een van de negen kamers van gemiddeld 30 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. Wie al bij ons huurt, kan hier doorverhuizen naar een van de vier appartementen van 75 m2. Sommige woonruimten hebben een tuintje.

 

Toplocatie dicht bij het centrum

Tussen Kralingen, Crooswijk en het centrum ligt de wijk Rubroek. Op vijf minuten fietsen van zowel de Markthal als het Kralingse Bos en met het hippe Industriegebouw en de gezellige Oostzeedijk vlak bij huis, is dit een toplocatie. Tegelijk woon je aan de rand van upcoming Crooswijk. Je bent dus omringd door hippe zaakjes, leuke eettenten, bekende cafés en – wel zo makkelijk – genoeg afhaalrestaurants. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand en in tien minuten ben je bij Rotterdam Centraal.

 

Wil je hier wonen? Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten en doorverhuizers. Hieronder zie je of er een woonruimte vrij is.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
4
Doelgroep(en)

Werkende
Aantal kamers
9
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
4
Aantal shortstay kamers
0
Eigen aansluiting in woning
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Goudse Rijweg

Adres Goudse Rijweg 403 t/m 417
Locatie Rubroek

Foto's