De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Maasboulevard

Studentenkamers, studio’s en appartementen op een toplocatie. Vlakbij het centrum, de Oude Haven, en Kralingen. Met een geweldig uitzicht vanaf het dakterras over de skyline van Rotterdam.

Maasboulevard

In woongebouw Maasboulevard aan de Achterharingvliet huur je een kamer, studio of appartement. Je woont op 5 minuten fietsen van het centrum en de bruisende Oude Haven. Vanaf het gezamenlijke dakterras heb je een geweldig uitzicht op de Nieuwe Maas en de knalrode Willemsbrug. Een fijne plek om even bij te komen van een zwaar tentamen.

 

Omgeving Maasboulevard

Woongebouw Maasboulevard vind je precies tussen Kralingen en het centrum in. Een ideale woonplek voor studenten en jongeren! Met 5 minuten ben je bij station Blaak, de Markthal en de Oude Haven, bekend om de vele terrassen en kroegen. De andere kant op zit je met 10 minuten fietsen in de studentenwijk Kralingen. Vergeet niet een tussenstop te maken bij de Alohabar! De Erasmus Universiteit en hogescholen zijn ook makkelijk te bereiken vanaf Achterharingvliet.

 

 
Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Maasboulevard?Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer, studio of appartement beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
6
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
99
Aantal studio's
8
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Alleen naar bovenste etage
Er is een dakterras aanwezig

Maasboulevard

Adres Achterharingvliet 16 t/m 68
Locatie Stadsdriehoek

Foto's