• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Maasboulevard

Een woongebouw precies tussen het centrum en studentenwijk Kralingen, met een dakterras vanwaar je een geweldig uitzicht hebt op de Maas en de mooie Willemsbrug.

Woongebouw Maasboulevard

De ingang van dit woongebouw vind je aan Achterharingvliet 16-68. De andere kant van het gebouw ligt aan de Maasboulevard. Aan die kant heb je een magnifiek uitzicht over de Maas vanaf het gezamenlijke dakterras, waar je ’s zomers een drankje drinkt met je huisgenoten. Hier woon je vlak bij studentenhotspot de Oude Haven en op fietsafstand van de hogescholen en universiteit.

Kamers, studio’s en een appartement voor studenten

De 99 kamers in woongebouw Maasboulevard zijn gemiddeld 23 m2; je deelt de keuken, badkamer en het toilet met meerdere huisgenoten. De acht studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 29 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Er is één appartement, waarin je deze voorzieningen ook voor jezelf hebt, van 63 m2 groot. In woongebouw Maasboulevard is een wooncommissie actief.

Wonen in het centrum van Rotterdam

Hier woon je precies tussen het centrum en studentenwijk Kralingen in, op een paar minuten lopen van de terrasjes van de Oude Haven. De ideale woonplek voor studenten! In vijf minuten ben je bij station Blaak en de Markthal. Fiets je de andere kant op, ben je in vijf minuten op de Oostzeedijk, bekend om de gezellige (studenten)kroegen en eetcafés. Maak een tussenstop bij de Alohabar in het oude Tropicana. En als je dan toch langs de Maas loopt, vergeet dan niet te genieten van het uitzicht op de prachtige skyline van Rotterdam. Fijn aan zo centraal wonen is ook dat de universiteit en hogescholen op fietsafstand zijn.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Beperkte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam

fietsenberging

Aanwezig

lift

Alleen naar bovenste etage

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Groot

Kamers

99

Studio's

8

Woonlagen

6

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Achterharingvliet 16 t/m 68

Wijk

Stadsdriehoek (Stadscentrum)