• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Hoge Wiek

Gebouw Hoge wiek aanzicht
Impressie van wonen in een kamer in een 3-persoons unit De Hoge Wiek van Stadswonen Rotterdam. Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Samen deel je sanitair en keuken.

Misschien wel de bekendste studentenflat van Rotterdam: de Hoge Wiek met zijn dakterras op 18 hoog geeft een schitterend uitzicht over de hele stad. Vlak bij de Maas liggen de Willemsbrug en Erasmusbrug hier aan je voeten. De wooncommissie zorgt dat je je snel thuis voelt.

Woongebouw de Hoge Wiek

Een echte studentenflat met een actieve wooncommissie, die de vergaderzaal tot gezellige huiskamer heeft omgetoverd. Aan feestjes geen gebrek in dit gebouw! Je woont hier vlak bij de Maas, waarop je een schitterend uitzicht hebt vanaf het dakterras op 18 (!) hoog. Daal af naar de gezellige Oostzeedijk voor een speciaalbiertje bij Locus Publicus of fiets in minder dan tien minuten naar de Witte de Withstraat.

Studentenwoningen met prachtig uitzicht

In de Hoge Wiek huur je als student een kamer van gemiddeld 20 m2, waarbij je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. Of je huurt een appartement van gemiddeld 38 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. De Hoge Wiek heeft 207 kamers en vier appartementen. Er is een actieve wooncommissie met een eigen website.

Wonen in het centrum van Rotterdam

Je woont hier op een topplek: aan de Maas, waarlangs je lekker hardloopt en op een paar minuten lopen van de Oostzeedijk, waar geen student zich hoeft te vervelen. Tegelijk ben je in vijf minuten fietsen bij (trein)station Blaak, de Markthal, de centrale bibliotheek en de terrassen van de Oude Haven. Fijn aan zo centraal wonen, is dat de universiteit en hogescholen ook op fietsafstand zijn.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Groot

Kamers

207

Studio's

1

Woonlagen

17

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Oostmolenwerf 32 t/m 152

Wijk

Stadsdriehoek (Stadscentrum)