• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Essenburgsingel

Wonen aan een chique singel in een rustige buurt, maar wel op loopafstand van Rotterdam CS. Klinkt goed? Kijk of er een woonruimte vrij is aan de Essenburgsingel.

Woongebouw Essenburgsingel

Dit gebouw stamt uit 1919 en was oorspronkelijk een textielfabriek. Een bijzonder pand, aan een groene singel langs het spoor. Hier wonen studenten en jonge werkenden, een leuke mix dus. In Delfshaven zijn veel leuke restaurants en kroegen te vinden en het is maar vijf minuten fietsen van het Erasmus MC en drie locaties van Hogeschool Rotterdam.

Woonruimten voor studenten en werkenden

Aan de Essenburgsingel huur je als student een van de 89 kamers van gemiddeld 22 m2 waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. Er is ook een studio voor studenten van 36 m2, waarin je alle voorzieningen voor jezelf hebt. Voor wie al bij ons huurt (in dit of een ander gebouw), zijn er twaalf appartementen van 50 m2. Er is een wooncommissie actief.

Wonen in Delfshaven

Op de chique Essenburgsingel, in de buurt van de Heemraadssingel met veel groen, is het prachtig wonen. Je woont ook nog eens op een goed bereikbare plek, want naar het centraal station is het maar drie minuten fietsen. In het levendige Middelland vind je de Nieuwe Binnenweg en de West-Kruiskade, waar je in een van de vele toko’s inkopen doet. Meer behoefte aan groen? Je fietst zo naar het Vroesenpark om lekker in het gras te hangen of een festival te bezoeken. Diergaarde Blijdorp is om de hoek en in een paar minuten fietsen ben je in het stadscentrum. Erasmus MC en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op fietsafstand.

Wil je hier wonen? Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten en doorverhuizers

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een binnenplaats aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam, Huurder werkend

Soort woongebouw

Middelgroot

Kamers

89

Studio's

1

Woonlagen

5

Wooncommissie

Er is geen wooncommissie actief

Locatie

Adres

Essenburgsingel 25 t/m 29

Wijk

Middelland (Delfshaven)