• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Oude Binnenweg 108M

Stadscentrum

€ 434,84

Excl. servicekosten

Appartement

18m²

1 Kamer

Omschrijving

LET OP! HUURTOESLAG ALLEEN MOGELIJK VANAF 23 JAAR.

Het betreft een studio van +- 18 m2. Je hebt de keuken, badkamer en toilet dus helemaal voor jezelf! De studio wordt gestoffeerd opgeleverd, voorzien van een vloer, gordijnen, kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Deze studio ligt op de hoek van de historische Oude Binnenweg en het Boomgaardhof. Een toplocatie, zeker voor studenten!

De huidige bewoner biedt een aantal meubels ter overname aan. Een bed, kast, kapstok aan de deur, een paar badkamer spullen die nu geplakt zijn die handig zijn en een tafel. Prijs in overleg.

Woongebouw Timmer
Hier woon je midden in de stad, in een prachtige straat bomvol winkels en kroegen en boven een van de oudste cafés van Rotterdam. Het historische pand is gerenoveerd en de studio’s zijn voorzien van nieuwe vloeren. Als student huur je hier een studio, waarin je alle voorzieningen voor jezelf hebt. Voor een luxe én gezellige studententijd!

Midden in het stadscentrum
De Oude Binnenweg is een historische straat met prachtige gevels, midden in de binnenstad. Vol met winkels en bekende kroegen zoals Sijf, Timmer en Melief Bender. Op de Nieuwe Binnenweg, een klein stukje verderop, eet je pizza voor een studentenprijs bij Stalles of ga je een bandje kijken in Rotown. Ook de bruisende Witte de Withstraat is vlakbij; door het Boomgaardhof loop je er zo naartoe. Je hebt hier alles in de buurt: filmhuizen, festivals, musea, én het is supergoed bereikbaar met het ov. Metro’s en trams stoppen op drie minuten loopafstand op het Eendrachtsplein en naar Rotterdam Centraal is het maar vijf minuten fietsen. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand.

Lijkt dit je wat? Reageer dan op deze advertentie.

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 625,45

Adres

Oude Binnenweg 108M

Kale huur

€ 434,84

District

Cool

Servicekosten

€ 190,61

Locatie

Stadscentrum

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

C

Oppervlakte

18m²

Advertentienummer

428046

Woongebouw

Locatie

In de buurt