• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

Oude Binnenweg 106H

Stadscentrum

€ 438,68

Excl. servicekosten

Boomgaardhof - Timmer

Appartement

18m²

1 Kamer

Omschrijving

LET OP! HUURTOESLAG ALLEEN MOGELIJK VANAF 23 JAAR.

Supercentraal wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze studio’s liggen op de historische Oude Binnenweg. Een toplocatie, zeker voor studenten!

Het betreft een studio van +- 18 m2. Je hebt de keuken, badkamer en toilet dus helemaal voor jezelf! De studio wordt gestoffeerd opgeleverd, voorzien van een PVC vloer, gordijnen, kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Woongebouw Timmer
Hier woon je midden in de stad, in een prachtige straat bomvol winkels en kroegen en boven een van de oudste cafés van Rotterdam. Het historische pand is gerenoveerd en de studio’s zijn voorzien van nieuwe vloeren. Als student huur je hier een studio, waarin je alle voorzieningen voor jezelf hebt. Voor een luxe én gezellige studententijd!

Midden in het stadscentrum
De Oude Binnenweg is een historische straat met prachtige gevels, midden in de binnenstad. Vol met winkels en bekende kroegen zoals Sijf, Timmer en Melief Bender. Op de Nieuwe Binnenweg, een klein stukje verderop, eet je pizza voor een studentenprijs bij Stalles of ga je een bandje kijken in Rotown. Ook de bruisende Witte de Withstraat is vlakbij; door het Boomgaardhof loop je er zo naartoe. Je hebt hier alles in de buurt: filmhuizen, festivals, musea, én het is supergoed bereikbaar met het ov. Metro’s en trams stoppen op drie minuten loopafstand op het Eendrachtsplein en naar Rotterdam Centraal is het maar vijf minuten fietsen. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand.

Lijkt dit je wat? Reageer dan op deze advertentie!

Kenmerken

Huurprijs totaal

€ 648,98

Adres

Oude Binnenweg 106H

Kale huur

€ 438,68

District

Cool

Servicekosten

€ 210,30

Locatie

Stadscentrum

Type woonruimte

Appartement

Energielabel

C

Oppervlakte

18m²

Advertentienummer

428008

Woongebouw

Locatie

In de buurt