De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

't Wijnhuys

Studentenkamers en studio’s met een gezamenlijk dakterras en uitzicht op de haven. In hartje centrum, met de Oude Haven en station Blaak om de hoek. Een ideale woonplek voor studenten en jongeren.

‘t Wijnhuys

In woongebouw ‘t Wijnhuys aan de Wijnburgstraat huur je een studentenkamer of studio. Je woont er aan de haven en op loopafstand van het centrum. Om de hoek vind je de Oude Haven. Met de vele kroegen en terrassen een populaire studentenspot. In de zomer kun je met huisgenoten het gezamenlijke dakterras op.

 

Omgeving ‘t Wijnhuys

In ‘t Wijnhuys woon je hartstikke centraal. Het centrum van Rotterdam, station Blaak, de Markthal en de Binnenrotte zijn allemaal op loopafstand. Op de Pannenkoekstraat eet je een patatje bij Tante Nel, een goedkope pasta bij de Pastakantine en als afsluiter een biertje bij Bokaal. Ook sta je binnen 10 minuten lopen bij de Oude Haven, die ook vol zit met eettentjes en cafés. Met fiets is de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

 


Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in ‘t Wijnhuys? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer of studio beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
8
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
33
Aantal studio's
15
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een groot dakterras aanwezig

t Wijnhuys

Adres Wijnbrugstraat 651 t/m 747
Locatie Struisenburg

Foto's