De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

't Wijnhuys

Als student huur je hier een kamer of studio in het centrum van Rotterdam. Het gebouw heeft een dakterras met een uitzicht op de binnenhaven. Vlak bij bekende hotspots zoals de Markthal en de Oude Haven woon je hier op een toplocatie.

Woongebouw ’t Wijnhuys

’t Wijnhuys vind je op de hoek van de Scheepmakershaven en Wijnbrugstraat. In dit woongebouw huur je als student een kamer of studio in het centrum van Rotterdam. In de zomer ga je met je huisgenoten het gezamenlijke dakterras op, waar een mooi uitzicht op de Scheepmakershaven wacht. Als je zo centraal woont, ben je altijd in de buurt van de beste hotspots. De universiteit en hogescholen zijn vanuit huis goed te bereiken.

 

Kamers en studio’s voor studenten

De kamers in ’t Wijnhuys zijn gemiddeld 21 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 29 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. 't Wijnhuys heeft 33 kamers en 15 studio’s. Er is een wooncommissie actief.

 

Wonen in Rotterdam-Centrum

Wonen om de hoek van de Markthal, de wekelijkse markt op de Binnenrotte en de terrassen van de Oude Haven. Klinkt goed, niet? Vanaf ’t Wijnhuys ben je supersnel op  (trein)station Blaak. Als je vanaf huis de andere kant op fietst, ben je in no time op de Witte de Withstraat voor een hapje, drankje en de beste shoarma. Ook de winkelstraten zijn vlakbij: je loopt in een paar minuten naar de Hoogstraat en door naar de Koopgoot. De hogescholen en Erasmus Universiteit zijn met de fiets goed te bereiken, de Willem de Kooning Academie is zelfs op loopafstand.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
8
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
33
Aantal studio's
15
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een groot dakterras aanwezig

t Wijnhuys

Adres Wijnbrugstraat 651 t/m 747
Locatie Struisenburg

Foto's