De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

t Hoekje

Kamers te huur in Kralingen Rotterdam, dé populairste wijk onder Rotterdamse studenten. De actieve wooncommissie organiseert regelmatig bewonersactiviteiten.

De wijk Kralingen biedt een mooie mix van gezinnen, jongeren en studenten. De studenten zijn vooral blij met het bruisende studentenleven aan de Oostzeedijk waar je gezellige kroegen en eettentjes vindt en het feit dat de Erasmus Universiteit en de locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam om de hoek liggen. Wil je de wijk uit? In vijf minuten fietsen sta je in het centrum of in het Kralingse Bos. Dit is dé plek waar studenten graag een kamer huren.

 

Niet alleen de omgeving is geweldig voor studenten om te wonen. ’t Hoekje heeft een actieve wooncommissie die zich inzet om het wonen nog leuker te maken en regelmatig activiteiten als bewonersborrels organiseert.
Je kunt hier tweepersoons studentenkamers huren of meerpersoonskamers. Bij een tweepersoonskamer heb je je eigen kamer en deel je samen met één andere persoon de keuken, badkamer en het toilet. Bij een meerpersoonskamer heb je ook je eigen kamer en deel je de voorzieningen met meerdere studenten.

 

De studentenflat ligt centraal in Rotterdam en is daarom erg populair. Is dit de plek voor jou en is er een studentenkamer beschikbaar? Reageer dan snel. Is er geen kamer, en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in, zodat de volgende kamer die vrijkomt voor jou is. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je een kamer toegewezen krijgt.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
5
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
43
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
2
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Er is een dakterras aanwezig

t Hoekje

Adres Struisenburgstraat 3 tm 91
Locatie Struisenburg

Foto's