De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Statenweg

Studentenkamers en studio’s voor studenten en jong werkenden. Centrale ligging bij centraal station en verschillende onderwijsinstellingen op fietsafstand.

Dit voormalig kantoorpand ligt net achter het centraal station in een wijk die flink in opkomst is. Je woont hier rustig en staat toch binnen enkele minuten fietsen midden in het centrum. De supermarkt is naast de deur en meerdere onderwijsinstellingen als de Erasmus Universiteit, verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam en InHolland zijn met de fiets goed te bereiken. Of je pakt het ov, dat op loopafstand in de buurt te vinden is.

 

 

Je kunt hier tweepersoons- en meerpersoonskamers huren. Bij een tweepersoons studentenkamer deel je keuken, badkamer en toilet met één andere student, bij een meerpersoonskamer deel je de voorzieningen met drie of meerdere studenten. Je hebt in beide gevallen je eigen kamer. In de studio heb je alle voorzieningen voor jezelf.

Wil je hier een studio of kamer huren? Plaats dan een reactie bij een beschikbare studentenwoning. Is er geen woning beschikbaar en sta je nog niet ingeschreven? Ga dan naar het inschrijfformulier. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe sneller je een kamer of studio toegewezen krijgt.

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
0
Doelgroep(en)
Student WO
Student WO buiten Rotterdam
Student HBO
Student HBO buiten Rotterdam
Student MBO
Werkende
Aantal kamers
111
Aantal studio's
106
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Gecertificeerd sluitplan
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Statenweg

Adres Statenweg 400
Locatie Provenierswijk

Foto's