De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Statenweg

Een studentenwoongebouw vlak bij Centraal Station, op maar 5 minuten fietsen van het centrum én het Vroesenpark. Hier woon je in een rustig wijkje, maar in de buurt is er altijd wat te doen.

Woongebouw Statenweg

In dit voormalige kantoorpand huur je als student een kamer of studio in Rotterdam-Noord, net achter Centraal Station. Je fietst in vijf minuten naar het Vroesenpark en naar Diergaarde Blijdorp. Supermarkten zijn om de hoek van je woongebouw, lekker makkelijk!

 

Kamers en studio’s voor studenten

De kamers in woongebouw Statenweg zijn gemiddeld 22 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 29 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Woongebouw Statenweg heeft 111 kamers en 106 studio’s. Er is een wooncommissie actief.

 

Wonen in de Provenierswijk

Je woont in een wijk die erg in opkomst is. Het Vroesenpark is dé plek om bij mooi weer naartoe te fietsen: kleedje, wijntje, barbecue erbij en relaxen maar. Je kan ook een restaurant opzoeken in je buurt. La Pizza bijvoorbeeld vind je op zo’n twee minuten lopen van huis. Liefhebbers brengen een bezoek aan Diergaarde Blijdorp, je bent er in vijf minuten. En het is superhandig dat je dichtbij CS woont; als je geen zin hebt om te fietsen, dan ga je gewoon met het openbaar vervoer naar college.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
0
Doelgroep(en)

Aantal kamers
111
Aantal studio's
106
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Gecertificeerd sluitplan
Lift aanwezig

Statenweg

Adres Statenweg 400
Locatie Provenierswijk

Foto's