De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Spoorsingel 11-13

Statig wonen aan een groene singel in een gezellig, klein studentenwoongebouw. Je woont hier supercentraal, vlak achter Rotterdam CS en op maar vijf minuten fietsen van het centrum.

Woongebouw Spoorsingel 11-13

Je woont aan een statige groene singel in een stukje ‘oud-Rotterdam’. Er zijn veel kleine, gezellige eettentjes en kroegen op een paar minuten lopen in de Proveniersstraat. En met het moderne Rotterdam Centraal op een steenworp afstand is het ov altijd dichtbij. Je fietst in vijf minuten naar het Vroesenpark en naar Diergaarde Blijdorp.

 

Kamers voor studenten

De kamers in aan de Spoorsingel zijn gemiddeld 18 m2. Je deelt hierin de keuken, badkamer en het toilet met meerdere huisgenoten. Dit woongebouw heeft veertien kamers en er is een wooncommissie actief.

 

Wonen in de Provenierswijk

Je woont in Rotterdam Noord, in een wijk die erg in opkomst is. Het Vroesenpark is dé plek om bij mooi weer naartoe te fietsen voor een gezellige barbecue met je vrienden of huisgenoten. Of je zoekt een restaurantje op in je buurt. Liefhebbers brengen een bezoek aan Diergaarde Blijdorp, je bent er in vijf minuten. Boodschappen doe je in een van de vele winkels op het Eudokiaplein. Je woont dicht bij Rotterdam Centraal; als je geen zin hebt om te fietsen, dan ga je gewoon met het openbaar vervoer naar college!

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
0
Doelgroep(en)

Aantal kamers
14
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Aansluiting aanwezig, bewoners regelen zelf wasmachine en eventueel een droger
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Er is een tuin aanwezig

Spoorsingel 11 - 13

Adres Spoorsingel 11 t/m 13
Locatie Provenierswijk

Foto's