De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Snellinck II

Je eigen studio met badkamer, toilet en keuken voor jezelf. Wat wil je nog meer als student? Een dakterras, een parkeergarage en de Euromast om de hoek? Ook dat heeft Snellinck II.

Huren in Snellinck II

In Snellinck II heb je het goed als student. Veel privacy in je eigen studio, en een gezamenlijk dakterras waar je andere studenten ontmoet. Dit is een modern woongebouw, met een eigen parkeergarage. Midden in bruisend Delfshaven, vlak bij het Erasmus MC, locaties van Hogeschool Rotterdam en metrohalte Dijkzigt.

 

Je eigen studio

In Snellinck II verhuren we 56 studio’s van gemiddeld 30 m2 aan studenten. Hierin heb je alle voorzieningen voor jezelf: keuken, badkamer en toilet. Er is een ruim, gezamenlijk dakterras waar je in de zomer van de zon geniet en je mede-bewoners leert kennen. Wie weet maak je zo nieuwe vrienden! Heb je een auto? Dan huur je een eigen parkeerplaats tegen een speciaal tarief in de parkeergarage bij het gebouw. Snellinck II heeft een Wooncommissie.

 

Wonen in Delfshaven

Om de hoek van de ’s-Gravendijkwal en op een steenworp afstand van de Nieuwe Binnenweg woon je hier in het levendige Delfshaven, maar geniet je ook van de brede singels en mooie lanen die de wijk Middelland te bieden heeft. Om de hoek van je straat sta je oog in oog met de Euromast. Dat betekent dat je ook dicht bij het Park woont: ’s zomers lig je hier languit in het gras of bezoek je een festival. Je loopt in vijf minuten naar het Erasmus Medisch Centrum, locaties van Hogeschool Rotterdam en metrostation Dijkzigt. Op de fiets ben je zo bij de Witte de Withstraat en de Oude Binnenweg.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
5
Doelgroep(en)

Aantal kamers
0
Aantal studio's
56
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Parkeergarage aanwezig, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig

Snellinck II

Adres 's-Gravendijkwal 151 t/m 159
Locatie Middelland

Foto's