De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Snellinck II

Studio’s als huurwoningen voor werkende jongeren en studentenwoningen voor meerdejaarsstudenten mét dakterras en op loopafstand van het centrum.

De studio’s zijn ideaal als je net begint met werken en een betaalbare huurwoning zoekt. Je woont hier relatief rustig en gezellig met allemaal andere jongeren en starters op de woningmarkt. Het gezamenlijke dakterras is een fijne ontmoetingsplek waar bewoners regelmatig te vinden zijn om in de zon te lezen, te praten of te borrelen. Het centrum is op vijf minuten fietsen, het Erasmus MC op vijf minuten loopafstand en de Erasmus Universiteit en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op de fiets of met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

 

 

De woningen zijn ook beschikbaar als studentenwoning voor meerdejaarsstudenten. In een studio heb je alle voorzieningen als keuken, badkamer en toilet voor jezelf.

 

Wil je hier een studio huren? Reageer dan snelals er een woning vrij is. Of schrijf je in, zodat de volgende beschikbare studio voor jou is. De studio’s verhuren we op basis van inschrijfduur.

 

Nieuwsgierig? Lees het interview met de bewoner van SnellinckII.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
5
Doelgroep(en)
Student WO
Student WO buiten Rotterdam
Student HBO
Student HBO buiten Rotterdam
Werkende
Aantal kamers
0
Aantal studio's
56
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Parkeergarage aanwezig, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig

Snellinck II

Adres 's-Gravendijkwal 151 t/m 159
Locatie Middelland

Foto's