De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Schiedamse Vest

Studentenkamers en studio’s in een monumentaal pand, hartje Rotterdam. Om de hoek bij de bruisende uitgaansstraat Witte de With en metrostation Beurs. Een toplocatie voor studenten en jongeren!

Schiedamse Vest

In woongebouw Schiedamse Vest huur je een studentenkamer of studio. Het is een monumentaal pand in hartje Rotterdam. Je woont er om de hoek bij de populaire uitgaansstraat Witte de With en Beurs, waar alle metrolijnen samenkomen. Een toplocatie voor studenten en jongeren!

 

Type kamers en studio’s

In de Schiedamse Vest huur je een kamer waarbij je keuken, badkamer en toilet deelt met andere studenten. Veel van de units hebben een balkon, sommige zelfs twee! Iets meer privacy heb je in een studio, waar je de voorzieningen helemaal voor jezelf hebt. Erg handig zijn de gezamenlijke wasruimte en fietsenstalling in het gebouw. De Schiedamse Vest heeft een actieve wooncommissie, die zorgt voor een fijne woonomgeving.
Omgeving Schiedamse Vest

Centraler wonen kan bijna niet. Even de hoek om lopen en je staat midden op de bruisende Witte de Withstraat, met bekende kroegen zoals de Witte Aap en NRC. De Schiedamse Vest zelf zit ook vol met leuke barretjes en restaurants. Je wandelt zo naar winkelstraten zoals de Koopgoot, Coolsingel, de Lijnbaan en de Oude Binnenweg. De straat oversteken en je bent bij Beurs, het knooppunt van alle metrolijnen. Zo ben je snel op andere plekken in Rotterdam. Met fiets is de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

 

Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Schiedamse Vest? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer of studio beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
6
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
120
Aantal studio's
12
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gezamelijke wasruimte aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig

Schiedamse Vest

Adres Schiedamse Vest 4 tm 38
Locatie Cool

Foto's