De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Parkhaven

Een kamer, appartement of studio huren in Parkhaven in Rotterdam is bijzonder voor studenten en werkende jongeren. Je woont in Delfshaven, vlak bij het Euromastpark en op fietsafstand van Rotterdam centrum.

Delfshaven is een toplocatie voor een studentenwoning of een huurwoning voor werkende jongeren. Je vindt hier de leukste kroegen en eettentjes en winkeltjes uit alle windstreken van de wereld. In de buurt is Coolhaveneiland, dé plek voor creatieve ondernemers. Het centrum is dicht bij en ook de Erasmus Universiteit en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op loop- en fietsafstand. Om de hoek heb je meerdere supermarkten en metrostations.

 

Je kunt hier veel verschillende type studentenkamers huren. Van tweepersoonskamers, waarbij je een eigen kamer hebt en de keuken, badkamer en het toilet deelt met één andere student tot meerpersoonskamers waarbij je een eigen kamer hebt en de voorzieningen deelt met drie of meerdere studenten. Hier tussenin liggen de meerpersoonskamers waarbij je een eigen badkamer en toilet hebt en de keuken deelt met meerdere studenten.

 

Wil je de voorzieningen volledig voor jezelf hebben? Je kunt hier ook appartementen en studio’s huren. Dit zijn ideale huurwoningen voor werkende jongeren. De appartementen hebben een ruime berging onder de woning.

 

Zie jij jezelf hier al een kamer huren? Of wil je hier als werkende jongere je eerste studio of appartement huren? Reageer dan snel als je een studentenwoning of huurwoning beschikbaar ziet staan. Als je nog niet staat ingeschreven, dan kun je het inschrijfformulier invullen en inschrijfduur opbouwen.

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
5
Doelgroep(en)
Student WO
Student WO buiten Rotterdam
Student HBO
Student HBO buiten Rotterdam
Student MBO
Werkende
Aantal kamers
295
Aantal studio's
72
Aantal appartementen
7
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Afgesloten (overdekte) parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een binnentuin aanwezig

Parkhaven

Adres Kees van Dongenhof 9
Locatie Delfshaven

Foto's