De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Parkhaven

Dit grote woongebouw met ruime kamers, studio’s en appartementen heeft voor ieder wat wils. Je ontmoet er veel andere studenten en maakt er snel vrienden.

Woongebouw Parkhaven

In een groot woongebouw als Parkhaven maak je snel nieuwe vrienden, bijvoorbeeld in de gezellige binnentuin. Of in de recreatieruimte waar leuke bewonersactiviteiten worden georganiseerd. In Delfshaven vind je de leukste kroegen, eettentjes en winkeltjes met spullen uit alle windstreken. Een superleuke locatie voor studenten!

 

Ruime studentenwoningen

De kamers in Parkhaven zijn gemiddeld 22 m2. Er zijn kamers waarin je de keuken, badkamer en het toilet deelt met een of meerdere huisgenoten. Ook zijn er kamers waarbij je alleen de keuken deelt met meerdere personen, de badkamer en het toilet heb je dan voor jezelf. In de studio’s (gemiddeld 37 m2) en appartementen (62 m2) heb je alle voorzieningen voor jezelf. Parkhaven heeft 295 kamers, 72 studio’s en 7 appartementen. Andere bewoners ontmoet je in de binnentuin met groen en picknickbanken, of in de gezamenlijke recreatieruimte. Er is een wooncommissie actief met een eigen website. Tegen een speciaal tarief kan je je auto parkeren in de garage van ons woongebouw Puntegale, vlak achter Parkhaven. 

 

Wonen in Delfshaven

Op deze plek in Delfshaven woon je naast de Euromast, en dus ook vlak bij het Park. ’s Zomers relax je hier heerlijk in het gras, met picknickmand of bbq. In de buurt vind je ook Coolhaveneiland, dé plek voor creatieve ondernemers en horeca. Je fietst in vijf minuten naar het mooie Historisch Delfshaven, waar je een lekker lokaal biertje drinkt. In tien minuten ben je in het stadscentrum. Het Erasmus MC en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op loopafstand en je neemt hier zo de pont naar de RDM Campus.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
5
Doelgroep(en)

Aantal kamers
295
Aantal studio's
72
Aantal appartementen
7
Aantal shortstay kamers
0
KennisGlas aanwezig
Er is een binnentuin aanwezig
Afgesloten (overdekte) parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Aanwezig
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Parkhaven

Adres Kees van Dongenhof 9
Locatie Delfshaven

Foto's