De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Kortenaerstraat 14- 16

Studentenkamers die je deelt met één huisgenoot, midden in het centrum, om de hoek van de bruisende Witte de Withstraat. Dat wordt een topstudententijd!

Woongebouw Kortenaerstraat 14-16

Dit woongebouw ligt in een rustige straat, midden in het centrum. Ideaal voor als je geconcentreerd wil studeren, perfect voor als je daarna erop uit gaat. Om de hoek van de Witte de With is altijd wat te doen, je woont vlakbij de grote musea van Rotterdam en – niet onbelangrijk – hogescholen en de universiteit zijn op fiets- of zelfs loopafstand.

 

Kamers voor studenten

Je huurt hier als student een kamer van gemiddeld 22 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met slechts één huisgenoot: gezellig wonen, maar met genoeg privacy dus. Dit woongebouw aan de Kortenaerstraat heeft in totaal 16 kamers. Er is een wooncommissie actief.

 

Midden in het centrum

Witte de With, de Nieuwe Binnenweg en de Koopgoot: het duizelt van de hotspots in je buurt. Bekende kroegen zoals de Witte Aap en Rotown vind je praktisch om de hoek. Ga lekker naar de film in Kino of Cinerama, of wandel naar de Lijnbaan of de Oude Binnenweg om te winkelen. Metro- en tramhalte Eendrachtsplein is vlak bij huis. Je woont op een steenworp afstand van musea zoals de Kunsthal en Boijmans. Met de fiets zijn de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
0
Doelgroep(en)

Aantal kamers
16
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Geen gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig.
Aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Huisnummers 16A en 16B hebben een tuin.

Kortenaerstraat 14 - 16

Adres Kortenaerstraat 14 - 16
Locatie Cool

Foto's