De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Koningslaan

Kamers en appartementen voor studenten en jonge starters, dicht bij Het Kralingse Bos en winkelcentrum het Lage Land huurwoningen voor jonge starters op de woningmarkt.

Een kamer of appartement huren in woongebouw Koningslaan, heeft veel voordelen. Je boodschappen haal je in het winkelcentrum om de hoek. Het Kralingse bos ligt op slechts enkele minuten fietsafstand. Naar de Erasmus Universiteit Rotterdam en locatie Kralingse Zoom van de Hogeschool Rotterdam is het vijftien minuten fietsen en in vijfentwintig minuten ben je in het centrum.
Ga je liever met het OV? De bushalte en het metrostation vind je op loopafstand.

 

 

Je kunt hier tweepersoonskamers huren. Dit houdt in dat je een eigen kamer hebt en de badkamer, keuken en het toilet met één andere persoon deelt. Dit is erg luxe voor een studentenkamer. Verder vind je hier meerpersoonskamers, waarbij je ook je eigen kamer hebt en de voorzieningen deelt met meerdere personen. Erg gezellig! In de appartementen heb je je eigen voorzieningen.

 

Is dit de plek voor jou en is er een woning beschikbaar? Reageer dan snel. Is er geen kamer vrij en sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in, zodat de volgende woning die vrijkomt voor jou is. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je een kamer of appartement toegewezen krijgt.

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
5
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student WO buiten Rotterdam
Student HBO
Student HBO buiten Rotterdam
Student MBO
Werkende
Aantal kamers
238
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
41
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Eigen parkeerterrein, vrij parkeren
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Er is een binnenplaats aanwezig

Koningslaan

Adres Zocherstraat 101
Locatie Het Lage Land

Foto's