De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Hofdijk

Studentenkamers in het centrum van Rotterdam op vijf minuten fietsen van het Centraal Station en de tram om de hoek.

In woongebouw Hofdijk huur je betaalbare kamers op een toplocatie. Het ligt op de grens tussen het centrum en Rotterdam Noord. Je fietst in vijf minuten naar het stadscentrum en loopt in een minuut naar De Biergarten en De Hofbogen, de nieuwe ‘place to be’ in Rotterdam met club/podium Bird en verschillende restaurants.

 

In het woongebouw woon je met veel verschillende studenten samen, wat erg gezellig is. Toch heb je ook privacy, omdat hier alleen tweepersoons studentenkamers zijn. Je hebt je eigen kamer en deelt de keuken, badkamer en het toilet maar met één andere student. Dit is luxe in studentenland. De andere studenten ontmoet je op het gezellige dakterras van het woongebouw.


We hebben hier regelmatig een kamer te huur, maar het is een populaire wijk onder studenten en jongeren en de studentenkamers zijn vaak maar een korte tijd vrij. Is er een kamer beschikbaar? Reageer dan snel. Is er geen kamer beschikbaar en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je in en bouw alvast inschrijfduur op. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je de huurwoning toegewezen krijgt.


Wil je meer luxe dan een studentenkamer? We hebben ook een appartement te huur in woongebouw Hofdijk van maar liefst 42 m2. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de studentenkamers, het is een populaire huurwoning waar we veel reacties op krijgen.

 

Nieuwsgierig? Lees dit interview met een bewoner van Hofdijk

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
11
Doelgroep(en)

Aantal kamers
294
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Hofdijk

Adres Hofdijk 7
Locatie Agniesebuurt

Foto's