De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Hofdijk

In dit grote studentenwoongebouw vind je een woonruimte met voldoende privacy. Ontmoet andere studenten op het dakterras op twaalf hoog en kijk uit over de stad.

Woongebouw Hofdijk

In Hofdijk woon je met alleen maar studenten, gezellig! Samen genieten jullie op het gezamenlijke dakterras van een geweldig uitzicht over Rotterdam. In het Oude Noorden woon je vlak bij het Noordplein, de Zwart Janstraat en Zwaanshals, maar ook in de buurt van de hippe Hofbogen en het Schieblock. Op de fiets naar het centraal station (vijf minuten van huis) ontdek je altijd weer iets nieuws zoals verrassende street art of een pop-up café.  

 

Kamers en een appartement voor studenten

Woongebouw Hofdijk heeft 294 kamers van gemiddeld 20 m2 groot. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met maar één huisgenoot; je woont dus gezellig, maar met genoeg privacy. Bekijk de 360 foto van een kamer in Hofdijk. Daarnaast verhuren we in dit gebouw één appartement van 42 m2 aan studenten. Er is een wooncommissie actief.

 

Wonen in het Oude Noorden

Het Oude Noorden is een prachtige wijk in Rotterdam, met bekende straten als de Zwart Janstraat, Zwaanshals en het Noordplein op loopafstand van huis. Er zijn dus genoeg leuke barretjes en eettentjes om de hoek. Je woont op maar tien minuten lopen van het centrum. Loop via de Luchtsingel naar de Hofbogen en het Schieblock of steek over de Binnenrotte door naar de Meent en wandel verder naar de Markthal. De universiteit en hogescholen zijn op fietsafstand, het Grafisch Lyceum is aan de overkant van de straat.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten. Wil je een uitgebreide tour door de woonruimte? Neem dan een kijkje in de kamer van Gracia.

 

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
11
Doelgroep(en)

Aantal kamers
294
Aantal studio's
0
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een dakterras aanwezig

Hofdijk

Adres Hofdijk 7
Locatie Agniesebuurt

Foto's