De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Haringvliet

Studentenkamers, studio’s en appartementen met uitzicht op de haven. Midden in het centrum van Rotterdam, met de Oude Haven, station Blaak en studentenwijk Kralingen om de hoek.

Haringvliet

In woongebouw Haringvliet aan de Achterharingvliet huur je een kamer, studio of appartement. Met uitzicht op de haven een superleuke spot. Het is de ideale woonplek voor studenten en jongeren. Midden in het centrum van Rotterdam en om de hoek bij de Oude Haven. Ook ben je zo in studentenwijk Kralingen.  

 

Omgeving Haringvliet

In Haringvliet woon je rustig, maar al met 5 minuten lopen sta je midden in het uitgaansleven van de Oude Haven. Aan die kant vind je ook het centrum van Rotterdam, de Markthal, de wekelijkse markt op de Binnenrotte en station Blaak met trein, metro en tram. Fiets je de andere kant op dan zit je met 5 minuten in studentenwijk Kralingen. De Oostzeedijk is dankzij de vele kroegen en eettentjes populair bij jongeren. Even geen behoefte aan de drukte van de stad? Dan is de Maas een heerlijke plek om even uit te waaien. Zoek dan ook gelijk de Alohabar op, een voormalig zwemparadijs omgebouwd tot hippe spot. Tussen al dat leuks door vraagt je studie natuurlijk ook flink wat aandacht. De Erasmus Universiteit en hogescholen zijn makkelijk per fiets te bereiken vanaf de Haringvliet. Wat fijn!

 

 

Type kamers, studio’s en appartementen

In Haringvliet kun je uit verschillende type kamers kiezen. Er zijn tweepersoons units, waarbij je de keuken en badkamer maar met één andere student deelt. Een luxe in studentenland! Heb je behoefte aan meer gezelschap, dan kies je voor een meerpersoons unit. Huur je een studio of appartement, dan heb je alle voorzieningen helemaal voor jezelf.

 

Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in Haringvliet? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer of studio beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

 

Type woongebouw
Woonlagen
7
Doelgroep(en)

Aantal kamers
134
Aantal studio's
13
Aantal appartementen
16
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig

Haringvliet

Adres Achterharingvliet 5
Locatie Stadsdriehoek

Foto's