De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Delfshaven

Een gezellige, grote studentenflat met kamers, studio’s en appartementen aan het water dicht bij het centrum. De wooncommissie organiseert regelmatig borrels in de gemeenschappelijke ruimte.

Studeer je aan een HBO of WO onderwijsinstelling in Rotterdam en zoek je een kamer, studio of appartement waar je snel contact maakt met andere studenten? Dan is woongebouw en studentenflat Delfshaven aan de Coolhaven iets voor jou.

 

 

Je woont aan het water, midden in de stad en met de fiets of het OV ben je snel inhet centrum en bij de locaties Academieplein en Museumpark van Hogeschool Rotterdam. Studeer je aan de Erasmus Universiteit of aan een andere onderwijsinstelling? Ook dan is dit een ideale plek om een kamer te huren. De metro brengt je overal en je vindt hier verschillende metrostations op loopafstand.
In het gebouw zijn tweepersoons studentenkamers. Dit houdt in dat je je eigen kamer hebt en samen met nog een persoon de keuken, badkamer en het toilet deelt. Dit is luxe in studentenland. Er zijn ook meerpersoonskamers, waarbij je ook een eigen kamer hebt en de keuken, badkamer en toilet met meerdere personen deelt. Dit is iets minder luxe, maar wel heel gezellig. In de appartementen en studio’s heb je je eigen keuken, badkamer en toilet.


Een woord van de wooncommissie: “We organiseren maandelijks borrels in de gemeenschappelijke ruimte. Ook tijdens de feestdagen drinken we met elkaar een drankje en met goed weer in de zomer steken we de bbq aan. Kom ook wonen in Delfshaven en zet je naast je studie in voor het woongebouw. Word bijvoorbeeld lid van de borrelcommissie of neem zitting in het bestuur. Je leert niet alleen veel mensen kennen, maar doet ook veel ervaring op. We zien je graag in Delfshaven.”


We hebben hier regelmatig studentenwoningen en kamers te huur die erg populair zijn. Is er een woning beschikbaar? Reageer dan snel. Is er geen kamer, appartement of studio vrij en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in en bouw inschrijfduur op. Het toewijzen van een woning gaat op basis van inschrijfduur.

 

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
6
Doelgroep(en)

Aantal kamers
164
Aantal studio's
24
Aantal appartementen
11
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Overdekte parkeergelegenheid aanwezig tegen betaling, aanvragen bij Stadswonen Rotterdam
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Aanwezig

Delfshaven

Adres Coolhaven 174 t/m 224
Locatie Delfshaven

Foto's