De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

De Snor

Appartementen, studio’s en kamers voor studenten en jonge starters, rustig en centraal met dakterrassen en een gezamenlijke huiskamer.

Net achter de Kralingse Zoom ligt het woongebouw De Snor met een ruime keus aan studentenwoningen en huurwoningen voor jonge starters. Het gebouw heeft twee ruime dakterrassen waar je kunt relaxen en bbq-en. Is het geen mooi weer? Dan is er in de gezamenlijke huiskamer van alles te doen. De actieve wooncommissie organiseert regelmatig gezellige bijeenkomsten voor alle huurders. 

 


Je woont hier rustig en centraal. In tien minuten fiets je naar het centrum en in vijf minuten naar een grote supermarkt. De Erasmus Universiteit Rotterdam en de locatie Kralingse Zoom van de Hogeschool Rotterdam zijn dichtbij.

De kamers zijn tweepersoonskamers, waarbij je een eigen kamer hebt en het toilet, de badkamer en keuken deelt met één andere student of jongere. Verder zijn er meerpersoonskamers met eigen sanitair. In de ruime studio’s heb je de voorzieningen voor jezelf.

We hebben regelmatig studio’s en kamers te huur in dit populaire woongebouw. Ze zijn wel altijd vrij snel verhuurd. Zie je de gezelligheid en rustige ligging wel zitten? Reageer dan snel als er een huurwoning beschikbaar is. Of schrijf je snel in, zodat de volgende vrije kamer of studio voor jou is. De studentenwoningen en starterswoningen worden op basis van inschrijfduur toegewezen.

 

Nieuwsgierig? Lees het interview met de bewoner van De Snor

Type woongebouw
Groot
Woonlagen
4
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student WO buiten Rotterdam
Student HBO
Student HBO buiten Rotterdam
Student MBO
Werkende
Aantal kamers
232
Aantal studio's
64
Aantal appartementen
1
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig in naastgelegen woongebouw
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Rond het gebouw is voldoende parkeergelegenheid, vrij parkeren
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Er is een tuin en dakterras aanwezig

De Snor

Adres Kralingse Kerklaan 100 t/m 682
Locatie s-Gravenland

Foto's