De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Coolhaven

In dit oude pakhuis aan de kade van de Coolhaven woon je vlak bij Historisch Delfshaven en de Euromast. Hier voel je pas echt dat je in een havenstad woont.

Woongebouw Coolhaven

Een oud pakhuis aan het water is een bijzondere plek om te wonen tijdens je studententijd. Met Historisch Delfshaven om de hoek en de gezellige Nieuwe Binnenweg met hippe cafés en eettentjes op loopafstand woon je midden in een bruisend stukje Rotterdam. Je medestudenten ontmoet je op de binnenplaats aan de picknicktafel.

 

Kamers, studio’s en appartementen voor studenten

De kamers in Coolhaven zijn gemiddeld 19 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met één huisgenoot. Je hebt hier dus veel privacy. De studio’s zijn gemiddeld 22 m2 en de appartementen 62 m2; hier heb je alle voorzieningen voor jezelf. In Coolhaven verhuren we 54 kamers, 22 studio’s en drie appartementen aan studenten. Het gebouw heeft een wooncommissie.

 

Wonen in Delfshaven

Aan de kade van de Coolhaven heb je een mooi zicht op de Rotterdamse wijk Delfshaven. Een historische wijk waar je een lekker lokaal biertje drinkt. Hier voel je pas echt dat je in een havenstad woont. Op de Nieuwe Binnenweg is altijd wel een nieuwe (pop-up)zaak te vinden. ’s Zomers relax je in het Park bij de Euromast, het is nog geen vijf minuten fietsen. Het Erasmus MC en verschillende locaties van Hogeschool Rotterdam zijn op loopafstand of je pakt de pont naar de RDM Campus.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Wil je een uitgebreide tour door de woonruimte? Neem dan een kijkje in de kamer van Duyen.

 

 

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
6
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
54
Aantal studio's
22
Aantal appartementen
3
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een binnenterrein aanwezig

Coolhaven

Adres Coolhaven 450 t/m 552
Locatie Delfshaven

Foto's