De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Coolhaven

Een studentenflat met kamers, studio’s en appartementen in een voormalig pakhuis aan het water. Met de fiets en het OV ben je snel in het centrum en bij locaties van Hogeschool Rotterdam.

Wil je als student in Rotterdam een kamer, studio of appartement huren op een unieke locatie dicht bij het centrum van Rotterdam? Dan is ons woongebouw Coolhaven met verschillende studentenwoningen iets voor jou. Deze relatief kleine studentenflat ligt aan het water, in Delfshaven: dé plek in Rotterdam om te stappen én kunst en creativiteit op te snuiven.

 

Je hebt meerdere supermarkten en metrostations in de buurt en het Erasmus MC en de locaties Academieplein en Museumpark van Hogeschool Rotterdam zijn op loop- en fietsafstand.

 

De studentenkamers in deze studentenflat zijn allemaal tweepersoons. Dit houdt in dat je je eigen kamer hebt en met z’n tweeën een keuken, badkamer en toilet deelt. Dit is behoorlijk luxe in studentenland. Wil je nog luxer wonen? In de studio’s en ruime appartementen heb je je eigen keuken, badkamer en toilet.

 

 

Kamer, appartement of studio huren?
Is dit de plek voor jou en is er een studentenwoning beschikbaar? Reageer dan snel. Is er geen kamer, studio of appartement vrij en sta je nog niet ingeschreven? Vul dan het inschrijfformulier in, zodat de volgende woning die vrijkomt voor jou is. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je een kamer, studio of appartement toegewezen krijgt.

 

Nieuwsgierig? Lees het interview met de bewoner van de Coolhaven

 

Type woongebouw
Klein
Woonlagen
6
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
54
Aantal studio's
22
Aantal appartementen
3
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning
Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Lift aanwezig
Er is een binnenterrein aanwezig

Coolhaven

Adres Coolhaven 450 t/m 552
Locatie Delfshaven

Foto's