De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Bredestraat 20

Studentenkamers en studio’s midden in het centrum van Rotterdam, sommige zelfs met eigen balkon. Vlak bij bekende hotspots zoals de Markthal, de terrassen van de Oude Haven en – niet onbelangrijk – de universiteit en hogescholen.

Woongebouw Bredestraat

In Bredestraat huur je als student een kamer of studio in het centrum van Rotterdam, waarover je een prachtig uitzicht hebt vanaf een van de twee (!) dakterrassen van het woongebouw. Je woont in de buurt van de Blaak met de indrukwekkende Markthal, op een steenworp afstand van de hippe Pannekoekstraat en vlak bij de Hoogstraat, vol met leuke tentjes.

 

Kamers en studio’s voor studenten

De kamers in woongebouw Bredestraat zijn gemiddeld 21 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met een of meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 30 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. Sommige woonruimtes hebben een eigen balkon. De Bredestraat heeft 101 kamers en 12 studio’s. Er is een wooncommissie actief.

 

Midden in de stad

Dankzij de centrale ligging van dit gebouw woon je in de buurt van een heleboel hotspots. Om de hoek vind je de Markthal (en dus ook de ‘gewone’ markt), de centrale bibliotheek en (trein)station Blaak. Je pakt zo een terrasje in de onder studenten populaire Oude Haven, gaat winkelen in de Koopgoot of je fietst in een paar minuten naar het Schieblock. Ook de hogescholen en Erasmus Universiteit zijn op fietsafstand.

 

Wil je hier wonen? Kijk hieronder of er een woonruimte vrij is. Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten. Wil je een uitgebreide tour door de woonruimte? Neem dan een kijkje in de kamer van Josine.

 

 

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
8
Beheervorm
Doelgroep(en)

Aantal kamers
101
Aantal studio's
12
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Electronische sloten
Lift aanwezig

Bredestraat

Adres Bredestraat 20 tm 260
Locatie Stadsdriehoek

Foto's