De site van Stadswonen Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit venster niet meer tonen.

Bredestraat 20

Studentenkamers en studio’s aan de rand van het centrum, vlakbij de Oude Haven en de Pannenkoekstraat. Met station Blaak om de hoek en veel horeca in de buurt is het een ideale woonplek voor studenten en jongeren.

Bredestraat

In woongebouw Bredestraat huur je een kamer of studio. Je woont er rustig, en toch op loopafstand van het bruisende centrum van Rotterdam, de Oude Haven en de hippe Pannenkoekstraat en winkelstraat de Meent. Het gebouw heeft maar liefst twee gezamenlijke dakterrassen, waar je in de zomer samen met je huisgenoten dubbel van kan genieten.

 

 

Omgeving Bredestraat

Om de hoek van de Bredestraat vind je de Hoogstraat waar steeds meer hippe eettentjes openen, zoals de Urban Bakery en het Kattencafé. Bij Adem Inn is praten verboden, dus kun je er heerlijk in stilte studeren of werken. Even verderop kun je bij het Industriegebouw goed uiteten en is Cafe@Home een bekende studeerplek onder Rotterdamse studenten. Ga je de andere kant op dan kom je uit bij een andere studentenspot; de Oude Haven.


In de Bredestraat woon je vlakbij treinstation Blaak, handig voor jou of je bezoek!  Op de fiets is de Erasmus Universiteit en alle hogescholen makkelijk te bereiken.

 

Bewoners vertellen

Neem een kijkje in de kamer van Josine, een bewoner van de Bredestraat.

 

Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen in de Bredestraat? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je inschrijfduur opbouwt. Is er een kamer of studio of beschikbaar? Reageer dan direct! De kandidaat die het langst ingeschreven staat, krijgt de woning toegewezen.

 

Type woongebouw
Middel groot
Woonlagen
8
Beheervorm
Doelgroep(en)
Student WO
Student HBO
Aantal kamers
101
Aantal studio's
12
Aantal appartementen
0
Aantal shortstay kamers
0
Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig
Aanwezig
KennisGlas aanwezig
Electronische sloten
Lift aanwezig

Bredestraat

Adres Bredestraat 20 tm 260
Locatie Stadsdriehoek

Foto's