• grootste aanbod
  • vanaf € 325,-
  • geen borg
  • huurtoeslag
  • makkelijk doorverhuizen

't Wijnhuys

Een mogelijkheid voor studenten om kamers en studio's in het centrum van Rotterdam te huren. Dit woongebouw heeft een dakterras dat uitkijkt over de binnenhaven. Dicht bij bekende hotspots als de Markthal en de Oude Haven is dit een toplocatie.

Woongebouw ’t Wijnhuys

’t Wijnhuys vind je op de hoek van de Scheepmakershaven en Wijnbrugstraat. In dit woongebouw huur je als student een kamer of studio in het centrum van Rotterdam. In de zomer ga je met je huisgenoten het gezamenlijke dakterras op, waar een mooi uitzicht op de Scheepmakershaven wacht. Als je zo centraal woont, ben je altijd in de buurt van de beste hotspots. De universiteit en hogescholen zijn vanuit huis goed te bereiken.

Kamers en studio’s voor studenten

De kamers in ’t Wijnhuys zijn gemiddeld 21 m2. Je deelt de keuken, badkamer en het toilet met meerdere huisgenoten. De studio’s hebben een gemiddelde oppervlakte van 29 m2; hierin heb je de keuken, badkamer en het toilet voor jezelf. 't Wijnhuys heeft 33 kamers en 15 studio’s. Er is een wooncommissie actief.

Wonen in Rotterdam-Centrum

Wonen om de hoek van de Markthal, de wekelijkse markt op de Binnenrotte en de terrassen van de Oude Haven. Klinkt goed, niet? Vanaf ’t Wijnhuys ben je supersnel op  (trein)station Blaak. Als je vanaf huis de andere kant op fietst, ben je in no time op de Witte de Withstraat voor een hapje, drankje en de beste shoarma. Ook de winkelstraten zijn vlakbij: je loopt in een paar minuten naar de Hoogstraat en door naar de Koopgoot. De hogescholen en Erasmus Universiteit zijn met de fiets goed te bereiken, de Willem de Kooning Academie is zelfs op loopafstand.

Wil je hier wonen? Schrijf je in bij Stadswonen Rotterdam, zodat je kan reageren op de advertentie. Houd rekening met onze huurvoorwaarden voor studenten.

 

Faciliteiten

internet

KennisGlas aanwezig

buitenruimte

Er is een groot dakterras aanwezig

parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeerfaciliteiten aanwezig, parkeren aan de openbare weg met parkeervergunning

fietsenberging

Aanwezig

lift

wasmachine

Gemeenschappelijke wasmachines en -drogers aanwezig

veilig wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Beschikbaar aanbod

Er zijn op dit moment helaas geen woonruimtes beschikbaar.

Kenmerken

Doelgroep

Student in Rotterdam

Soort woongebouw

Klein

Kamers

33

Studio's

15

Woonlagen

8

Wooncommissie

Er is een wooncommissie actief

Locatie

Adres

Wijnbrugstraat 651 t/m 747

Wijk

Struisenburg (Kralingen-Crooswijk)